Kolonel Koffie

Nog een heerlijke plek in Antwerpen is Kolonel Koffie. Hoe doen ze dat toch? Overal waar we zijn geweest is het stijlvol, stoer, hip lekker én gezellig. Kolonel Koffie is een knusse, maar stijlvolle zaak waar ze heerlijke koffietjes schenken. Maar het blijft niet bij koffie, ontbijten, brunchen en lunchen doe je hier ook als de beste. Wat je absoluut moet bestellen? Dat lees je hier!
Kolonel Koffie

Koffie en ontbijten in Antwerpen doe je bij Kolonel Koffie

De zaak is trouwens goed herkenbaar door de mega grote muurschildering op het pand. Street art is in Antwerpen ook helemaal hot. Wanneer je binnenkomt loop je meteen tegen de grote koffie bar aan en de geur van koffie komt je tegemoet, heerlijk! Het valt ons meteen op dat er veel mensen aan het werk zijn of gewoon lekker een krantje zitten te lezen. Chille vibe dus. Ze hebben trouwens een terras vol in de zon dus in de zomer zit je hier helemaal goed.
Kolonel Koffie

Cake en Koffie is altijd een goed begin van je dag!

Wij gingen voor een koffietje en uiteraard hoort daar wat lekkers bij. Je hebt hier zoveel keus dat een latte met havermelk echt niet kan dus gingen we voor een ice coffee met caramel en een cinnamon cappuccino met natuurlijk een dikke plak cake. Hmmm! Ze serveren trouwens ook broodjes, salades, yoghurtjes, taartjes en toast en alles is vers en huisgemaakt. We hadden stiekem nog wel een plekje over na de cake dus besloten we om ook de French toast met appel en stroop te bestellen. En oké hij is niet fotogeniek maar oh mijn god wat was dit lekker!
Kolonel Koffie

Huisgeroosterde bonen in een met liefde gezet bakkie koffie

Leuk weetje: hun koffiebonen roosteren ze zelf want ze willen de beste kwaliteit voor het aller lekkerste kopje koffie. Iedereen die er werkt is dan ook echt een koffiefanaat. Wat het nog leuker maakt want naast allerlei info en weetjes die ze je vertellen zie je dat het personeel heel veel liefde en aandacht steekt in je kopje koffie en dat proef je.
Kolonel Koffie

Je eigen Kolonel Koffie thuis? Dat kan!

Je kunt de Kolonel Koffie koffiebonen kopen net als verschillende thee soorten, thee potten, koffiepotten en een mini koffie machine. Super goed bedacht!

Wil je ook genieten van zo’n lekkere bak koffie of een van hun heerlijke gerechten dan moet je afreizen naar de Montignystraat 51 in Antwerpen. Meer Antwerpen tips vind je hier.
Voor de leukste ontbijt en lunch hotspots in Antwerpen moet je hier zijn trouwens.