Kids to Kids

Sinds de komst van mijn dochtertje gaat er een wereld voor mij open. Ik kom in winkels waar ik nog nooit eerder ben geweest en ken merken waarvan ik het bestaan nog niet eens af wist. Kids to Kids ontdekte ik op de Sissy Boy market in het Vondelpark toen ik al hoog zwanger was en in desperate need of hét geboortepakje voor Yuki. Ik zocht het merk gelijk op online en kwam erachter dat hun winkel bij mij om de hoek zit, gewoon op de Ceintuurbaan ter hoogte van de Marqt. Wat relaxed! Ik ben na dat weekend meteen gaan kijken en ben goed geslaagd op z’n zachtst gezegd…
Kids to Kids

De kleding van Kids to Kids is eenvoudig, functioneel en heeft een lange levensduur. De collectie is prachtig, maar eenvoudig en stijlvol. Schattige boxpakjes, zachte rompertjes, de liefste mutsjes, broekjes en shirtjes. Allemaal even snoezig en zacht en dus alles wat je wil voor je pasgeboren baby. Het is niet heel goedkoop, maar je krijgt wel echt waar voor je geld. De kwaliteit is super en zelfs na 10 keer wassen ziet het pakje er nog prachtig uit.
Kids to Kids

De winkel van Kids to Kids zit dus op de Ceintuurbaan maar ze zijn ook altijd op de hippe markten van Sissy Boy te vinden in het Vondelpark. Naast de leukste babykleding verkopen ze ook prachtige hydrofiele doeken, verschoonmatjes die zich aanpassen aan de lichaamstemperatuur van de baby. Naast de kleding hebben ze een tweede lijn Kids to Kids CASA met pyjama’s, badjassen en overhemden, super zacht beddengoed, luxe handdoeken en sloffen die zo fijn zijn dat je ze nooit meer wilt uittrekken.
Kids to Kids

Ale producten worden met liefde en zorg in Portugal geproduceerd en naast kleding verkopen ze ook mooie antieke kindermeubeltjes die worden verzameld op allerlei brocante markten. Mocht je dit merk nog niet kennen neem dan hier een kijkje op hun website, echt te moeite waard!

Benieuwd naar al mijn favoriete kinderwinkels in Amsterdam? Klik hier voor de hele lijst.