Kevin Bacon

Dat Amsterdam West hotter dan hot is dat wisten we al. Hotel Not Hotel draagt daar al een aantal jaar haar steentje aan bij, maar met de komst van cocktail & Thai food hotspot Kevin Bacon is het feest compleet!

De bar van Hotel Not Hotel was altijd al een leuke stek, maar Kevin Bacon brengt ‘m naar een nog hoger niveau. Om eens met de cocktails te beginnen, want die verdienen een eervolle vermelding. Mooie ingrediënten gecombineerd met een snufje creativiteit en fantasie van de bartender en allemaal super Instagram waardig.
Kevin Bacon Cocktail hotspot amsterdam West
Ben je niet zo van de cocktails? Ook geen probleem, want bij Kevin Bacon hebben ze werkelijk alles. Van Aziatische biertjes tot gin tonics, whiskey, rum, vodka, cognac en uiteraard een aantal lokale Amsterdamse pilsjes.

Naast de knetter goede cocktails serveren ze hier ook heerlijke authentieke Thaise gerechten. De koks hebben jaren bij Bird in de keuken gestaan dus die hoef je niets te vertellen over echt goed Thais eten. De menukaart bestaat uit een mix van Thaise soepen, pittige salades, curry’s, padthai en snacks zoals viskoekjes, saté en springrolls.
Kevin Bacon

Wij gingen voor een selectie van de kaart, want ik wil natuurlijk altijd alles proeven. Maar uiteraard begonnen we met wat cocktails. Ik ben normaal niet zo’n fan van alcoholvrije cocktails, want vaak te zoet, beetje slap van smaak en eigenlijk niks aan. Maar zelfs de virgin cocktails zijn lekker bij Kevin Bacon!
Kevin Bacon Thai Food en Cocktails
De selectie van snacks waren heel erg lekker, maar mijn grote favoriet was toch wel het garnalen deeg pakketje met kip. Echt mega lekker. Daarna namen we rode spicy curry met eend, een groene curry met malse kip en een papaya salade. Deze laatste was goed pittig (dus niet voor pussy’s) maar echt perfect op smaak. Net als de curry’s trouwens. Dit is misschien wel een van de lekkerste Thaise tentjes in Amsterdam. En zeker weten ook de leukste!
Kevin Bacon
KEvin Bacon
Na al dit heerlijke eten is het natuurlijk tijd voor een toetje. Ik ben op dit moment hoog zwanger dus het kan mij niet gek genoeg. Op het menu staan zogenaamde dessert cocktails (Dessert in a Cup). Klikt als helemaal mijn ding. De lekkerste is ‘The White Elephant’. Dit is een milkshake van vanille ijs, verschillende soorten likeur, witte tequila en agavesiroop en on top of it all een romige bol vanille ijs erop. Kwijlend keek ik naar mijn lief die dit heerlijke goedje zat weg te lepelen… Maar mijn alcoholvrije variant was vast niet minder lekker!!
Kevin Bacon White Elephant
Ons bezoek aan Kevin Bacon was meer dan geslaagd. De locatie in West in Hotel Not Hotel is perfect, ze hebben een lekker terras, het restaurant en bar gedeelte is hip, gezellig en stoer en het eten is perfect. Daarnaast kan je hier dus ook nog extreem mooie en lekkere cocktails drinken, dus Kevin Bacon is een nieuwe favoriet!

Adres: Witte de Withstraat 38 Amsterdam.
Kevin Bacon
Kevin Bacon
Kevin Bacon

Foto credits: Kevin Bacon.