Kerst in het Conservatoriumhotel

Ik had het privilege om vast te mogen voorproeven, dus mocht je nog geen plannen hebben met Kerst, dan kan ik je van harte aanbevelen om niet zelf achter de pannen te gaan staan maar een tafeltje te boeken bij Taiko. Dan weet je namelijk zeker dat je de hele avond aan het genieten bent. Van A tot Z, tot in elk puntje en tot in klein detail klopt alles. De aankleding, de sfeer, de bediening en uiteraard de gerechten. Geen schoonmoeder of vader kan zo goed koken en niemand weet meer van wijn dan deze sommeliers. Geen moeilijke keuze lijkt mij zo. Uiteraard kan je één avond lekker (net als Sergio Herman) gaan gourmetten, maar trakteer jezelf en je geliefde dan de andere avond op een etentje bij Taiko.
Kerst in het Conservatoriumhotel

Kerst in het Conservatoriumhotel

Op 24, 25 en 26 dec serveert Schilo met zijn team bij TAIKO een fantastisch 6 gangen diner. De kosten hiervoor zijn 150,- en ga je ook voor het wijn arrangement dan betaal je 75 euro extra. Wil je een tafeltje in de brasserie? Ook dat kan op 25 en 26 december en dan betaal je voor 4 gangen 80,- en met wijn arrangement is het 40 extra.
Kerst in het Conservatoriumhotel

Stijlvol het nieuwe jaar in

Oud en nieuw vieren bij Taiko? Ook dat kan, vanaf 175 euro voor 4 gangen. Ook de brasserie is dan geopend en daar betaal je voor 4 gangen 125,-.
Kerst in het Conservatoriumhotel

Geen goedkope feestdagen maar wel hele super de luxe! Na het eten nog een feestje meepikken? Nacarat heeft een heel leuk event en daar zou je alleen al heen willen voor het uitzicht… Wil je meer weten over alle Kerst events van Taiko en het Conservatoriumhotel? Klik hier.