Juice & Salad

Yesssssss!!!
Finally, Juice & Salad heeft een vestiging in Oost. Hoorayyyy hier hoopte ik al op. Aangezien ik vroeger in West woonde en hier bijna dagelijks kwam, was het best afkicken toen ik naar Oost verhuisde. Helemaal omdat ze mijn favoriete ontbijt hier serveren: birchermuesli.

Vorige week ging ik eten bij In Stock en op het hoekje daar ontdekte ik de nieuwe Juice and Salad. De turquoise tafels vielen mij meteen op aan de Oostenburgergracht 185. Salades, sapjes, birchermuesli, lekkere repen, cake en koek. Oost is een nieuwe healthy hotspot rijker!
IMG_3810
Nothing special zou je denken, maar niets is minder waar.

Juice & Salad is volgens mij de enige die écht verse natuurproducten van de boerderij naar hartje centrum brengt. Dus niet “zogenaamd super biologisch en fairtrade en bíjna echt bij de boer vandaan” nee, dit keer écht vanaf de boerderij zo de winkel in en op jouw bord. En dat is dus wel speciaal. En gezond. En heel erg lekker.
IMG_3814
Michiel en Nick groeide op in de Noordoostpolder en hebben een liefde voor verse agrarische producten en dus besloten ze om van alleen verse en natuurlijke ingrediënten groente- en fruitsappen, lunch- en maaltijdsalades, sandwiches en gezonde ontbijtjes te maken.
IMG_3802
Daarnaast is Juice & Salad gewoon een leuke hippe hotspot met een relaxed terras vol in de zon én hebben ze mijn favo birchermuesli.

Go check it out!
Oostenburgergracht 185

Klik hier voor hun website.
IMG_3803