Juice Brothers

What’s in a name? Well, everything.
IMG_5221
Vier vrienden openden een paar weken geleden Juice Brothers aan de Van Woustraat in Amsterdam. Het echte openingsfeest is nog niet eens geweest en het is al een gigantisch succes. Waarom? Simpel.

Juice Brothers is exactly what we needed. Een mooi, groot pand op de hoek tegenover Stach. Verse cold pressed juices, smoothies, acai bowls, raw salads, vegan food en powerballs. En allemaal even lekker.
IMG_5223
De combinatie van juices is op z’n zachtst gezegd spectaculair. Hippe sapjes met funky ingrediënten zoals bentonite clay, cayenne en spirulina. Maar toch heel erg lekker! Zelfs de groene super healthy sappen zijn prima te drinken. Mijn favo’s? Uiteraard de Coconut Cloud gemaakt van onze eigen Cocos Locos, maar ook de Dragon’s Breath, Cassius Clay en de Dutch Spice.IMG_5225
Een dikke plus krijgen de Juice Brothers voor hun powerballs. Deze zijn extra lekker doordat er een kleine pinch of orange doorheen zit.
IMG_5181

IMG_5229
Acai bowls.
Je kunt kiezen uit maar liefst 3 varianten, yeahhhh! Ik heb er pas 2 getest en beide waren mega lekker. Ideaal als je net wat meer trek hebt en naast je juice nog iets wilt eten.

IMG_5217
Cocos yoghurt.
Dit is serieus het lekkerste ever! Met homemade granola en vers fruit. Love it!
IMG_5226
Smoothies.
De Nutty Buddy met almond butter en date paste smaakt als een Snicker milkshake en is dus by far my favorite.
IMG_5228
Heb je zin in een gezond sapje? Een lekkere smoothie? Chia pudding? Acai bowl? Raw vegan wrap of een healthy snack? Race naar Juice Brothers want hier is alles vers, gezond, lekker en niet extreem duur. Ik ben fan!

Check hier de site van Juice Brothers.
IMG_5174
IMG_5173

Juice Brothers is maandag tm zaterdag open van 07:30 tot 22:00 uur.
Op zondag vanaf 09:00 uur.
Adres: Van Woustraat 151 Amsterdam.