Jacks juice bar

Jacks juice bar de nieuwe gezonde hotspot in De Pijp

Aan de geheel vernieuwde Ferdinand Bolstraat is een nieuwe healthy hotspot geopend onder de naam Jacks juice bar. De naam zegt het al, gezonde sappen, smoothies, bowls, broodjes en goede koffie.
Jacks juice bar

Jacks is not another juice bar

Jacks juice bar is anders en daarom juist zo leuk. Ze hebben een klein terrasje en net als alle andere juice bars een hippe toonbank vol groente, fruit en sappen met funky namen. Maar er is meer. Jacks is namelijk best groot en achter de toonbank zit nog een gedeelte waar je lekker kunt zitten, werken of loungen. En niet alleen deze hippe huiskamer maakt Jacks anders dan anders. Nee, ook het menu. Naast een aantal usual suspects staan er ook echt unieke dingen op de kaart. Zoals? De Liquid Gold Latte, met nootmuskaat, honing, kurkuma, kaneel en astragalus.
Jacks juice bar

Smoothies, sappen en acaibowls bij Jacks juice bar

Op het menu van Jacks staan naast alle producten de gezondheidseffecten en de calorieën vermeld. Handig als je exact wil weten hoeveel koekjes je daarna nog mag eten.
Jacks juice bar

Hippe huiskamer én healthy juice bar in één dat is Jacks!

Eigenaar Karim Mahrous zag in het buitenland veel hippe juice bars waar je ook gezellig een broodje kon eten, je laptop kon open klappen of kon meeten met vrienden. In Nederland was dat tot nu toe anders. De meeste juice bars zijn clean, strak en compleet ingericht op snel een sapje van tien euro scoren en weer weg. Dat moest anders vond Karim!
Jacks juice bar

Waarom je naar Jacks moet voor je sappen?

Simpel. Jacks is leuk en nieuw. Stoer en gezond. Maar een stuk goedkoper dan andere juice bars.
Meer info & cover photocredits; check hier hun Facebook.

Kijk hier voor de leukste lunchplekken in De Pijp.
De leukste shop adresjes in De Pijp? Dit zijn mijn favo shops!