Ice Amsterdam

Wintertip: Ice*Amsterdam is dit jaar voor de 5e keer geopend en dik drie maanden lang kan jong en oud zich hier vermaken. Van 18 november 2017 tot en met 4 februari 2018 is de baan open en of je nou een Rientje Ritsma bent of een beginner, jong of oud, voor alle leeftijden is dit leuk. Ook als je geen schaats fanaat bent is het leuk, want je kunt hier veel meer dan alleen maar schaatsen! Kom je speciaal voor de kerstmarkt dan moet je nog even geduld hebben want deze vindt plaats van 20 tot en met 30 december.
Ice Amsterdam

Schaatsen en kaasfonduen bij Ice Amsterdam

Ice Amsterdam
Naast schaatsen kan je ook struinen over de wintermarkt Ice Village waar je naast warme chocolademelk originele kerstcadeaus, winterse accessoires en warme kleding kunt kopen. Trek gekregen van het schaatsen? Ook dit jaar is er naast de schaatsbaan en restaurant waar je heerlijk kunt kaasfonduen en broodjes kunt eten. Fris, bier, Glüh-wijn en Van Dobben bitterballen zijn hier ook te krijgen dus dit wordt de ideale borrellocatie deze winter. Riviera Maison heeft zich uitgeleefd op de inrichting dus je zult hier hun kennende heerlijk en gezellig zitten.
Ice Amsterdam

20 december opent de kerstmarkt bij Ice Amsterdam

Vanaf 20 december is de kerstsfeer op het Museumplein dus compleet dankzij de winterfair en dit jaar staan er meer dan 50 verschillende chalets en food trucks. Het entree is gratis dus zet deze datum vast in je agenda! Tickets met korting bestellen voor de schaatsbaan? Dat doe je hier!
Ice Amsterdam

Na deze winterfair zo enthousiast geworden? Check hier de tofste Kerstmarkten in Duitsland en plan een weekendje weg!