Hurry Hurry Go Go

Happy Happy Joy Joy heeft iets nieuws, iets unieks en mega leuks; de snelle snack variant! Naar eigen zeggen zijn ze het eigenwijze zusje van HHJJ en daar is niets aan gelogen bleek na de opening. Op 30 oktober openden zij hun nieuwste restaurant onder de bekende Supperclub aan de Singel geheel in crazy Aziatische stijl.

Bij Hurry Hurry Go Go kan je tot diep in de nacht snacken

Hurry Hurry Go Go

‘S nachts snacken en cocktails drinken

Met Hurry Hurry Go Go wordt de Aziatische eetcultuur aan het nachtleven van Amsterdam gekoppeld, want deze zaak is geopend tot 02.00u (zo/ma/wo) en zelfs tot 03.00 (do/vr/za) ’s nachts. Je rolt dus zo door van een dansje in de Supper naar een goede asian snack bij HHGG. Hoe lekker even tussen de drankjes door dim summen? Happy Happy staat namelijk op de lijst met hotspots waar ze de beste dim sum van Amsterdam serveren.
Hurry Hurry Go Go

Hidden food gem middenin het centrum van Amsterdam

Hurry Hurry Go Go lijkt een verborgen parel want je zou er zo langs kunnen lopen. Wanneer je door de glazen deuren naar binnen gaat, kom je eerst een snack-muur tegen met goodies. Vervolgens loop je de zaak in en kom je bij de bar van het restaurant. Hier kun je drankjes en eten bestellen. Je Aziatische streetfood snacks haal je later zelf op in de keuken achterin, wanneer jouw nummer op een van de schermen in het restaurant verschijnt. Easy does it.

Hysterisch en heel gezellig

Als je doorloopt is de sfeer knus, hysterisch en sfeervol, precies zoals we van HHJJ gewend zijn. Neon letters, hoge tafels om aan te zitten, een overload aan kleuren en rode parasolletjes aan het plafond. Al met al, een absolute aanwinst voor de stad met geweldige Asian hapjes voor een snelle snack, uitgebreider tafelen en alles daar tussenin. Ze schenken overigens ook gewoon fancy cocktails en pils dus heb je tussen het uitgaan door gewoon even zin in een klein hapje dan kan dat natuurlijk ook. Hoe lekker zo’n Peking duck bao tussen de biertjes door. Love it!

Meer weten over Hurry Hurry Go Go? Of alvast een tafeltje reserveren voor vrijdag avond 02:30? Klik hier.