Hotel Cortiina

Hotel Cortiina is een in het centrum gelegen design hotel wat in dezelfde categorie valt als Hotel Louis. Dit hotel voelt alleen iets minder super hipster aan als je snapt wat ik bedoel. Hotel Louis ademt een en al design en heeft een hippe allure, waar Hotel Cortiina iets huiselijker aandoet. Ben je met de kids of bijvoorbeeld je ouders dan is dit hotel ook een prima keuze. Niet dat het niet hip of cool is integendeel, Ze hebben hier suites met 2 etages waar je helemaal gek van wordt zo cool!
3792933_48_y
Cortiina zit ook in hartje centrum en op loopafstand van vele leuke bars en restaurantjes. Zin in een typisch Duits gerecht maar wil je wel leuk zitten? Ga dan naar Spezl Wirschaft dat zit op slechts 1 minuut lopen vanaf dit hotel en is heel erg gezellig. Ik kwam via een blogger uit Munchen op deze relatief nieuwe hotspot en hebben echt een topavond gehad!
IMG_0969
Toen we de volgende ochtend redelijk brak wakker werden was het ontbijt een heerlijke verrassing. Versgeperste sappen, homemade birchermuesli, lekkere smoothies en verse honing. Verse honing? Ja er lag op het buffet een hele honingraat!! 
IMG_0968-1
Hotel Cortiina heeft goede service, prachtige designkamers en net als bij Hotel Louis heerlijke organic doucheproducten met van Ren met havermout en abrikoos. Heerlijk!!
Schermafbeelding 2015-03-30 om 16.43.32
Daarnaast beschikt Cortiina ook over een hele goede cocktailbar dus voor een lekker drankje hoef je je hotel niet eens uit! Prijzen checken of direct boeken? Klik hier voor Hotel Cortiina.
Schermafbeelding 2015-03-30 om 16.44.45