Hometown

image

Mooie stad achter de duinen, en daar tussen de lange poten en het plein, daar zit nou een nieuw tentje: i love it.
Hometown zit in mijn hometown en is echt een aanwinst voor de Haagsche stad. Waar Den Haag in restaurants en smerige kroegen domineert, ontbreekt het aan de leuke koffietentjes waar je s’ochtends terecht kunt voor een lekkere bak koffie, s’middags met vriendinnen kunt lunchen of na het shoppen doodmoe een borrel kunt halen. Liefst nog met kaasplank en ohja dat hebben ze hier ook!

image

Hometown is een leuke New York style koffiebar met een trendy maar low profile achtige inrichting. Je voelt je er meteen ‘thuis’ zeg maar.
De koffie is er goed, niet zoals thuis, want daar krijg je geen hartjes in je schuim, maar zeker ook geen Haagsche bakkies. DE is leverancier van de koffiebonen en dat proef je. Goeie sterke bakken koffie, dus ook de mannen komen hier goed aan hun cafeïne trekken.

image

Leuk aan Hometown is dat ze ansichtkaarten verstrekken die je naar je jarige vriend of vriendin kunt versturen. Als zij dan op de dag van hun birthday een koffietje komen drinken krijgen ze er van Hometown een stuk taart bij, hoe leuk is dat!

image