Home Inspiration; Posters

Home Inspiration; Posters

Tijdens de verbouwing van ons huis hebben we ervoor gekozen alles redelijk strak en clean te houden. De muren een neutrale kleur en nog nauwelijks iets aan de muur. Mijn smaak is soms wat wispelturig, dus dit leek ons het veiligst. De ene week wil ik een cool palmbomen behang op de muur achter de bank en de maand erop wil ik toch liever donkergrijs terwijl ik daarna opeens weer totaal iets anders wil.

Nu wonen we ruim twee jaar in ons prachtige huis en het idee van de muur met posters, teksten en kunstwerken leeft nog steeds. Rede genoeg om over te gaan op actie. Maar waar koop je al die coole prints, teksten en afbeeldingen? Maanden heb ik gezocht op Pinterest, Etsy, Instagram en met succes want ik vond een te gekke Zweedse website Desenio waar je de aller coolste dingen kunt bestellen. Here we go!

Desenio is dus een Zweeds bedrijf maar met een hele makkelijke Nederlandse website. Ze hebben posters in alle formaten van klein (13x18cm) tot groot (70x100cm) en je kunt er gelijk ook de perfecte lijst bij bestellen. De lijsten zijn kwalitatief goed en je kunt kiezen uit de kleuren wit, hout, zwart, goud of koper. Heel handig dus. Levertijd is max een week dus ook daar hoef je je niet door te laten tegenhouden. (ik ken mijzelf als ik eenmaal iets wil wil ik het metéén, maar een weekje trek ik nog wel).
Home Inspiration; Posters

Je kunt het je zo gek niet bedenken of ze hebben het hier. Coole teksten, mooie teksten, echte abstracte kunstwerken, mooie foto kunst, schattige baby schilderijtjes, posters van cactussen, bloemen, veren, palmbomen, steden, dieren. You name is they’ve got it.

De prijzen variëren van 3 euro tot 60 euro dus je bent niet meteen je maandsalaris kwijt voor een leuke poster muur en je kunt dus lekker vaak wisselen. Ben je klaar met een bepaalde tekst of print? Dan bestel je gewoon een nieuwe! Ik ben helemaal los gegaan op de website en heb behalve mijn zo gekoesterde fotomuur nu ook het ideale kraamcadeau gevonden. Niet heel duur, super origineel en eens wat anders dan een leuk babypakje.

Ik heb voor Yuki’s kamer een aantal verschillende postertjes besteld zodat ik om de zoveel maanden de posters kan wisselen. Ze hebben leuke getekende kinderposters, stoere teksten en leuke afbeeldingen die de kinderkamer opvrolijken.

LET OP krijg je 25% KORTING met de code: REBECCA (geldig van 27 tm 29 juni).