Home Inspiration; Posters

Tijdens de verbouwing van ons huis hebben we ervoor gekozen alles redelijk strak en clean te houden. De muren een neutrale kleur en nog nauwelijks iets aan de muur. Mijn smaak is soms wat wispelturig, dus dit leek ons voor nu het veiligst. De ene week wil ik een cool palmbomen behang op de muur achter de bank en de maand erop wil ik toch liever donkergrijs terwijl ik daarna opeens weer totaal iets anders wil. Herkenbaar?
Home Inspiration; Posters

Home Inspiration; posters

Nu wonen we al een aantal jaar in ons prachtige huis en het idee van de muur met posters, teksten en kunstwerken leeft nog steeds. Rede genoeg om over te gaan op actie. Maar waar koop je al die coole prints, teksten en afbeeldingen? Maanden heb ik gezocht op Pinterest, Etsy en Instagram. Op sommige websites betaal je een fortuin voor ‘digitale kunst en posters’ maar ik vond ook een te gekke Zweedse website Desenio waar je de aller coolste posters kunt bestellen voor een redelijke prijs. Want ook met dit soort dingen kan het bij mij per dag verschillen van wat ik wil. De ene dag wil ik alles roze en met palmbomen en een maand later wil ik alleen maar abstracte kunst. Niet zo heel handig als je geen fortuin te besteden hebt dus als je gewoon wat verschillende setjes bij Desenio maakt kan je wisselen, mixen en matchen wat je wil.

Desenio is dus een Zweeds bedrijf maar met een hele makkelijke Nederlandse website en klantenservice. Ze hebben posters in alle formaten van klein (13x18cm) tot groot (70x100cm) en je kunt er gelijk ook de perfecte lijst bij bestellen. De lijsten zijn kwalitatief goed (wel plastic, geen glas) en je kunt kiezen uit de kleuren wit, hout, zwart, goud of koper. Heel handig dus want zo heb je nooit gezeur of gedoe met verkeerde maten en lijsten. Levertijd is max een week dus ook daar hoef je je niet door te laten tegenhouden. Ik ken mijzelf als ik eenmaal iets wil wil ik het metéén, maar een weekje wachten trek ik nog wel.
Home Inspiration; Posters

Posters shoppen met 25% korting

Je kunt het je zo gek niet bedenken of ze hebben het hier. Coole teksten, mooie teksten, echte abstracte kunstwerken, mooie foto kunst, schattige baby schilderijtjes, posters van cactussen, bloemen, veren, palmbomen, steden, dieren. You name is they’ve got it. De prijzen variëren van 3 euro tot 80 euro dus je bent niet meteen je maandsalaris kwijt voor een leuke poster muur en je kunt dus lekker vaak wisselen. Ben je klaar met een bepaalde tekst of print? Dan bestel je gewoon een nieuwe! Ik ben helemaal los gegaan op de website en heb behalve mijn zo gekoesterde fotomuur nu ook het ideale kraamcadeau gevonden. Niet heel duur, super origineel en eens wat anders dan een leuk babypakje.
Home inspiration; posters

Ik heb voor Yuki’s kamer een aantal verschillende postertjes besteld zodat ik om de zoveel maanden de posters kan wisselen. Ze hebben leuke getekende kinderposters, stoere teksten en leuke afbeeldingen die de kinderkamer opvrolijken. Als ik het dan weer eens in mijn bol heb en van alles wil veranderen, begin ik met de lijstjes want zo heb je al een groot effect zonder al teveel moeite. Voor Ravi had ik ook wat leuke jongens achtige posters besteld. Ik wilde eerst alles met leeuwen doen in zijn kamer (zijn sterrenbeeld is leeuw en zijn tweede naam is Singha, leeuw in het Indonesisch) maar deze blauwe polarbear en haar babytje passen zo goed op de plank met blauwe boekjes dat ik voor één keer een uitzondering heb gemaakt.

Desenio Kortingscode
Home Inspiration; Posters

Ik ben een samenwerking aangegaan met Desenio en nu mag ik een kortingscode met jullie delen van maar liefst 25%. Deze code is geldig van 2 t/m 4 april 2019. Met de code “RBOEKTJE” krijg je 25% korting op posters (de code geldt niet voor lijsten of voor handpicked/ collaboration/ persoonlijke posters). Klik hier om je posters direct te bestellen en pimp je (baby)kamer!

Home inspiration; posters