Gili Air

Gili Air heeft ondanks dat het eiland redelijk klein is heel veel lekkere, leuke, romantische restaurantjes.

image

Scallywags Organic Restaurant
Ik als groot fan van alles wat local is en eruit ziet speel hier een beetje vals. Scallywags is een bekende keten in Bali en eigenlijk super toeristisch en dan vind ik het vaak meteen minder leuk. Maar Scallywags op Gili Air is gewoon heel goed. Ze zitten op het leukste deel van het eiland, aan het beste strand en ze hebben super goed, vers, gezond en lekker eten. Een heel uitgebreide kaart en goede service. Voor lunch en ontbijt mijn grote favoriet!

image

Zip Bar
In hetzelfde rijtje als Scallywags. Allemaal knusse bamboe hutjes en tafeltjes netjes gedekt midden op het strand. Hier krijg je echt het vakantie gevoel! Heerlijke bbq, verse vis en local food. Voor de kids natuurlijk speciale menu’s dus voor iedereen wat wils. Romantische setting dus ook ideaal voor een date.

image

Legend Bar
Het rustigere deel van Gili Air is ook heel leuk. Hier sliepen wij een paar nachtjes en dit was boven verwachting leuk. Legend Bar is de ideale plek voor lunch, borrel en diner. Ze hebben goed eten, leuke zitjes met felgekleurde kussens en de beste sunset.

image

Andere leuke restaurantjes op Gili Air zijn
WinWin restaurant
Chill Out
Biba Italian Restaurant
The Beach Club

image
Meer Gili tips? Klik hier.