Frankfurt

Zenzakan
Mijn nummer 1 in Frankfurt is absoluut Zenzakan Pan Asian Supperclub. Dit restaurant heeft alles. De lekkerste sushi ooit, goede service, heerlijke wijnen en sake’s, goede sfeer, lekkere muziek en er is vaak een feestje.
Zenzakan heeft allerlei Aziatische gerchten op het menu en is super strak en gaaf ingericht. Zodra je hier binnen komt waan je je in een andere wereld. Overal gigantische Buddha’s, alles rood en zwart, mysterieus en stijlvol.

image

Ben je opzoek naar een restaurant voor a romantic date? Wil je echt uitpakken? Of ga je met een groep vriendinnen een weekend weg en wil je je helemaal laten verwennen? Ga dan naar Zenzakan, hier krijg je geen spijt van!

image

image

Neem de “Sexy Freak Wave” dit is de aller aller lekkerste sushi die ik OOIT gegeten heb.

image

image

Reserveren? Klik hier.

image

VaiVai
Nog een van mijn favorieten in Frankfurt. Een leuke hippe Italiaan, industriële sfeer, maar toch knus en heel gezellig. Het doet een beetje New Yorks aan.

image

VaiVai heeft ook een super toffe bar waar je drankjes kunt drinken. Knappe obers maken de lekkerste cocktails voor je en langzaam stroomt de tent vol. Maar als je er dan toch bent kan je net zo goed even een hapje eten.

image

image

Het publiek is overwegend jong in de mix met wat mannen strak in pak en verliefde stelletjes. Ideaal voor een gezellige avond met een groep vrienden of als je gewoon even gezellig wil eten met z’n twee. Doorzakken kan hier trouwens ook heel goed…

image

Voor meer info, check hun website hier.

image

The Ivory Club
Het entree is hier zo indrukwekkend, al was je het niet van plan hier moet je gewoon naar binnen.  The Ivory Club is het broertje van Zenzakan en zit hier ook boven. Je kan van binnen uit ook doorlopen van het ene naar het andere restaurant. Ideaal als een van de twee een feestje heeft.
The Ivory Club staat bekend om hun steak maar de rest is net zo lekker. Reserveren? Dat doe je hier.

image

Zenzakan en The Ivory Club zijn beide zijn onderdeel van de MOOK family. Mook staat in Frankfurt voor klasse, stijl en goed eten. Naast de hippe restaurants heeft MOOK ook een eigen blog en magazine. Een must voor iedereen die op de hoogte wil blijven van nieuwe hotspots, gave feesten, coole winkels en andere bijzondere plekken. Check hier de blog van Mook.

image

25Hours Levi’s
Van oorsprong een hotel maar met een super tof restaurant. Tout hip Frankfurt eet en borrelt hier en met lekker weer zitten de binnentuin en het dakterras ook helemaal vol.
Chez Ima verzorgt hier de keuken en zeker niet onverdienstelijk. Ze hebben leuke hot stone gerechten en een mix van burgers, steak, vis, salades en mediterranean food.

image

image

Ohja, ze hebben de ALLER lekkerste sweet potato fries ooit. Ik heb zonder gêne een tweede bakje besteld.

image


Rag Bar
De eerste rawfood bar in Frankfurt. In het winkelcentrum Zeil Gallerie meteen als je binnenkomt met de trap naar beneden. Ze hebben heerlijke juices en smoothies, sugarfree snacks en cakes (yummie!) en raw lasagne bijvoorbeeld. Ideaal voor een korte pitstop of een super healthy lunch. 

image

Andere leuke restaurants zijn:
Walon & Rosetti
Maxi Essen
Extravagant
LaMoraga
Maincafe
Plank

Wil je al deze tips en meer in een echte reisgids meenemen tijdens je weekendje Frankfurt? Of vind je het handig om alle tips in een app op je telefoon te hebben? Koop ‘m dan hier!