Five Brothers Fat openen in Oost

Ik liep net, of nouja lopen ik waggelde, net via het Oosterpark over de Linnaeusstraat en mijn hart maakte een sprongetje toen ik zag dat er werd verbouwd bij de oude Pata Negra op het hoekje. Vroeger kwam ik hier vaak in de Utrechtsestraat maar het was toch niet echt meer een tent waar ik nog kwam. Maar toen ik een grote poster van Five Brothers Fat zag hangen kon ik wel een gat in de lucht springen. Jammer dat ik niet meer kán springen anders had ik het zeker gedaan. Dat Five Brothers Fat openen in Oost is toch het leukste nieuws van deze week?

Five Brothers Fat openen in Oost
Five Brothers Fat openen in Oost

Door de hele stad hebben ze al zaken zitten alleen Oost ontbrak nog. En Noord, maarja daar gebeurt nu zoveel die missen zo’n tent als deze niet. Klagen mag ik eigenlijk niet want wij hebben natuurlijk sinds een paar maanden het Spaanse Cerveceria al op het Beukenplein zitten wat echt een mega leuke zaak is waar je onwijs goed kunt eten en borrelen, maar Five Brothers Fat is toch écht heel iets anders.

Champagnaria op de Linnaeusstraat
Five Brothers Fat openen in oost

De tweede champañaria die de vijf ‘fat brothers’ openden zit aan de Hobbemakade 64 in De Pijp. Hier kwam ik heel vaak voor een flesje bubbels, wat Spaanse happen en een avondje met de meiden. Want daar is deze ‘champagneria’ perfect voor. Knappe gasten achter de bar, drank die altijd rijkelijk vloeit, lekkere happen en in Oost krijgen ze ook nog eens een groot terras aan het park. Dit gaat zo’n lekkere plek worden! Kan nu al niet wachten tot de zon weer gaat schijnen.

Op dit moment wordt er flink gesloopt en geklust aan de Linnaeusstraat maar ze gaan voor de zomer open, dus hou de website in de gaten!