Festival TREK 2017

Festival TREK 2017 – Jajaja dames en heren daar gaan we weer, terwijl we vanmorgen nog allemaal moesten krabben en ik al dagen op mijn Uggs rondloop wordt het toch alweer tijd voor de zomerprogrammering. Foodfestival Trek trapt dit jaar weer als eerste af en dat is maar goed ook want dit is het leukste foodfestival van Nederland.

Dus Amsterdammers blok vast het weekend van 14 tm 16 juli in je agenda en voor de Hagenezen onder ons, zet een dikke streep door het weekend van 7 tm 10 september want dan gaan we allemaal naar Festival TREK in het Westbroekpark.
Festival TREK 2017

Festival TREK vind ik het aller leukste food festival. Waarom?

Het entree is gratis, er is genoeg keus en ruimte zonder massaal te worden, ze hebben de lekkerste cocosmacronen (die met witte chocolade en gember/peper moét je gewoon nemen) en de sfeer is altijd top. Van jong tot oud, van hip tot burgerlijk iedereen is hier welkom en voelt zich hier thuis. Daarnaast hebben ze meer dan alleen foodtrucks, want er spelen bands, coole dj’s en aan de aankleding wordt altijd veel zorg besteed. Overal hangen gezellige lampen, gekleurde lampionnen, hippe tapijtjes, alle foodtrucks zien er gelikt uit er zijn oldschool kermisklassiekers. Dit geheel zorgt ervoor dat het echt als een knusse park picknick aanvoelt zoals je weleens in de films ziet. Nog nooit bij Trek geweest? Check hier de film van vorig jaar, die spreekt voor zich.

Het hele weekend lunchen, borrelen en eten bij Festival TREK

Trek is leuk voor jong en oud. Waar ik vroeger altijd rond een uur of vijf op de fiets naar Trek stapte voor de borrel en bleef hangen tot sluit, ga ik nu met mijn vriendinnen en kids juist lekker ‘s middags. Rond een uur of een, kleedje mee, kids lekker spelen en rondrennen en wij lekker bijkletsen en eten. Zodra de kleintjes moe en vervelend worden stappen wij op en dan komt de jonge garde ons aflossen. Helemaal perfect toch?

Agenda Festival TREK 2017
Festival TREK 2017

Ben jij ook zo’n super fan van Trek? Scoor dan hier het Trek foodfestival boek vol met heerlijke foodtruck recepten en ik sta er ook in! Voor meer info check de Facebookpagina of hou de Trek website in de gaten.

Voor meer toffe tips hou MyTravelBoektje in de gaten!