Erwtensoep

Jaren ben ik voorgelogen door, laten we hem mister X noemen. Mister X maakte de aller aller lekkerste erwtensoep ter wereld. En dit terwijl ik deze soep eigenlijk helemaal niet lust! Door mister X ben ik erwtensoep dus echt lekker gaan vinden, maar ik ben ook heel kieskeurig geworden. Nergens was de erwtensoep zo lekker als bij mister X. Ik ben bij alle slagers, winkels, speciaalzaken en traiteurs geweest. Geen van de soepen kon tippen aan de soepen van mister X.
Erwtensoep
Tot de dag dat hij zijn geheim verklapte. De erwtensoep was wel degelijk zelf gemaakt alleen niet door hemzelf maar door Cees de Bouter. Wat!? De scharrelslagerij in Amsterdam Oost? Dat meen je niet! Dit houdt in dat ik dus élke week hier een lekker bakkie soep kan gaan halen? Yes!

Sinds 1996 heeft Cees de Bouter een slager speciaalzaak in scharrelvlees. Scharrelslager?Ja, scharrelvlees smaakt beter en is gezonder want de dieren zijn niet ingespoten met antibiotica. Daarnaast draag je zo zelfs een steentje bij aan het milieu want het voer voor de dieren bevat geen bestrijdingsmiddelen en chemicaliën. Zo kan je dus met gerust hart een heerlijk stukje vlees eten. Want bij Cees de Bouter hebben ze meer dan alleen goeie erwtensoep. Want nooit loop ik daar de deur uit met alleen soep en rookworst.

Slagerij Cees de Bouter
Hogeweg 60 Amsterdam

Check hier mijn favo hotspots uit Amsterdam Oost.
Lunchen in Amsterdam Oost? Check mijn favo hotspots!