Ed’s Catering

image

Nergens eet je lekkerder Indisch dan bij oma zegt mijn lief altijd. Ach, zijn tante komt op een (hele) goede tweede plaats, maar ja, daar kan je niet elke dag aanschuiven.
Dus opzoek naar echt de aller lekkerste toko van Amsterdam.
Die was snel gevonden!

image

Bij ons om de hoek in de Tilanusstraat zit een typische toko (eetwinkel) zoals je ze zo vaak ziet. Aan de inrichting niets tot weinig gedaan, maar het eten allemaal even lekker, de bediening altijd even lief en vriendelijk en niet zo prijzig.

image

Ed’s is van alle toko’s in Amsterdam, Den Haag en Amersfoort de lekkerste.
De rendang is vol van smaak maar nooit droog. De zoete kip, daar blijf je van eten en de dagging smoor die lust ik zelfs voor het ontbijt. Ook hebben ze een hele lekkere pittige aubergine die het naast de bekende boontjes en tempeh heel goed doen bij ons thuis.
Bij veel Toko’s is het eten vaak wisselvallig maar bij Ed’s is dit in 2jaar nog nooit voorgekomen. En als ik eerlijk ben halen we toch wel zo’n 2x per maand een hapje hier…

Tip: Ed’s verzorgt ook buffetten. Ideaal als je een feestje hebt en niet moeilijk wil doen met koken of als je je Indonesische schoonfamilie op bezoek krijgt en je indruk wil maken 🙂

Ga deze toko snel uitproberen! Ze hebbenmaar liefst 2 vestigingen, op de Alexander Boersstraat 31 en de Tilanusstraat 71.