Dr. Martens

Dr. Martens opent 2 december een gloednieuwe en super vette winkel in de 9 straatjes (Hartenstraat 16) in Amsterdam. Daar moet je bij zijn omdat je dan kunt shoppen met 30% korting, er hapjes en drankjes zullen zijn en de beats worden verzorgd door Bella Hay.

Eerlijk is eerlijk, tussen Dr. Martens en mij was het nou niet bepaald liefde op het eerste gezicht… Eigenlijk komt dat alleen omdat vroeger (toen ik in de brugklas zat) alleen langharige alto’s deze pattas droegen, maar dat veranderde een aantal seizoenen geleden drastisch. Mijn Pinterest fashion bord werd overspoeld met it girls die korte rokjes droegen met stoere Dr. Martins of hun ripped skinny combineerde met deze biker boots en stiekem werd ik een beetje verliefd. Ik begon een beetje te wennen aan het idee dat ik Dr. Martens toch echt wel heel cool vond en toen ik een sneak peek kreeg in de nieuwe winkel in de 9 straatjes wist ik het zeker. Dit zijn absoluut wannahaves en dus heb ik meteen een paar aangeschaft.
Dr. Martens
Ik twijfelde nog even tussen de nieuwe Stüssy Baily Creeper (alleen de naam is toch al te cool) check de foto hieronder, maar ik ben uiteindelijk toch voor de classics gegaan. Zwart, gele stiksels en halfhoog. Love it!


Dr. Martens

Meer weten of vast pre shoppen online? Klik hier.
Trek gekregen na het shoppen? Klik hier voor een lijstje met de leukste hotspots in het centrum!