Divers Antwerpen

Divers Antwerpen is de hippe, healthy hotspots nummer 1 van de stad. Mijn nieuwste ontdekking en direct ook the best ever. Divers Antwerpen is een schot in de roos en ze zouden eigenlijk ook een zaak in Amsterdam moeten openen, want we need this overhere.

Divers Antwerpen hip en gezond

Bij Divers zit je dus super hip en is het eten naast heel mooi en lekker ook nog eens gezond. Op het menu prijken allerlei soorten smoothiebowls (mijn lievelings) zoals de Bali Breeze Bowl met mango, banaan, amandel melk en granola. Maar ze hebben nog meer zoals een hele goede Acai Bowl, een groene spinazie/spirulina bowl (The Hulk) en verschillende detox soepen. Alles is gezond, zonder troep en ziet er dus prachtig uit. Ook de snacks kan je hier bestellen zonder dat je dieet direct naar de knoppen is, dus hier kan je gewoon genieten zonder schuldgevoel.

Het interieur van Divers Antwerpen

Deze healthy hotspot heeft wat weg van Ibiza, maar je zou je ook zo in Bali wanen. De inrichting is wit en strak, maar doet heel zen aan. Veel houten accenten en meubels, overal mooie groene planten en gezellige kussentjes met hippe bohemian prints. Neem plaats op de lange bank of scoor een houten krukje om op te zitten.

Healthy hotspots in Antwerpen

Antwerpen barst van de hippe healthy hotspots maar Divers Antwerpen is toch echt wel mijn grote favoriet. Hier proef je dat gezond en lekker heel goed samen gaan en kan je je uitleven zonder je schuldig te voelen. Benieuwd naar mijn andere favo ontbijt en lunch tentjes in Antwerpen? Klik hier.

Openingstijden:
Dinsdag  – Vrijdag: 08.00 – 17.00
Zaterdag: 08.30 – 17.00
Zondag en maandag gesloten.