De Tropen

OPENING SOON

Wauw…

Het Oosterpark is bíjna klaar, het gras is weer groen, er zijn prachtige paden aangelegd en alles staat vol in bloei. De upgrade die het Oosterpark dit jaar heeft gekregen is fantastisch uitgepakt. Wat een prachtig, mooi park is het geworden!
IMG_0437
Maar ook in Het Tropen instituut hebben ze niet stilgezeten.

Grandcafé De Tropen opent bijna haar deuren en ik kan jullie vertellen; dit is helemaal TE GEK!
Ik heb een rondleiding gekregen, de tekeningen gezien en alle plannen bekeken. Ik kan haast niet wachten…

Het Oosterpark krijgt er een Vertigo (Vondelpark 3) bij, met de allure van restaurant De Plantage, een prachtig entree vanuit het Oosterpark, uitzicht op de vijver, de HELE dag zon, goed eten en natuurlijk prachtige tentoonstellingen in het museumgedeelte recht achter het restaurant.

De Tropen is stijlvol, chique en modern, maar toch laagdrempelig en gezellig. De Tropen is er voor iedereen. Van buurtbewoners tot dagjesmensen, toeristen, moeders en grootouders met kleine kids maar ook voor joggers die na een rondje of 10 even willen uitpuffen in de zon.
Schermafbeelding 2015-06-23 om 17.17.32
Qua inrichting doet het mij denken aan De Plantage. Olijfgroene muren, een prachtige stalen bar in het midden en een mooie houten vloer. Op het menu staan allerlei soorten gerechten. De wereldkeuken. Invloeden vanuit de buurt, echte Hollandse happen en gezonde salades en sappen.

Trouwens, donderdag 2 juli vanaf 17:00 houden ze een sollicitatie middag. Aanmelden kan hier:  info@AmsterdamDeTropen.nl.