De Kop van Oost opent deze zomer in Amsterdam Oost

De Kop van Oost zopent deze zomer in Amsterdam Oost aan het Zeeburgerpad 1 haar gloednieuwe deuren. Dit nieuwe café-restaurant komt in de grote voormalige fabrieksloods aan het Zeeburgerpad in Amsterdam Oost en wordt op dit moment getransformeerd tot een te gekke hotspot!

De Kop van Oost opent begin november dan écht

Zoals de kop deed vermoeden had De Kop van Oost al open moeten zijn maar helaas… Het liet allemaal even op zicht wachten maar donderdag 8 november was het dan zo ver; het openingsfeestje! Het interieur van De Kop van Oost is an sich al een feestje want de heren achter onder andere Mama Kelly waren hier namelijk in het geheim al maanden mee bezig. En hebben deze mannen ons ooit laten zitten? Nope. Daarnaast hebben ze hier ook een fantastisch terras met uitzicht op het water en de molen van Brouwerij ’t IJ en ook met het menu zit het meer dan goed.
De Kop van Oost opent deze zomer in Amsterdam Oost

Amsterdam Oost floreert

Amsterdam Oost is natuurlijk al tijden the place to be maar dit stukje Oost heeft nog niet zoveel. Brouwerij ‘t IJ, Spirit en Coffee & Friends zijn de meest populaire zaken in deze buurt en die zitten wel te wachten op wat versterking.

Pop up Schnitzel & Weizen maakt plaats voor Kop van Oost

De jongens die hier een tijdje geleden het pop-up restaurant Schnitzel & Weizen startten ontdekten al snel de potentie van deze unieke plek in Amsterdam aan het water. Samen met nog wat andere horeca fanaten werd een plan gesmeed en zo ontstond Kop van Oost.
De Kop van Oost opent deze zomer in Amsterdam Oost

Wat kunnen we verwachten bij Kop van Oost?

Het is een transparante, lichte zaak met een prominente bar, een semi open keuken, een aangebouwde serre en een groot terras in de zon aan het water. Het is een plek waar je terecht kunt voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. En tevens een plek die zich uitstekend leent als flexibele werkplek of als smaakvolle locatie voor een zakelijke lunch met een uitstekende bereikbaarheid en parkeergelegenheid. En op de menukaart? Daar komen klassiekers op te staan ‘met een twist’ voor verrassend toegankelijke prijzen. En er is veel aandacht voor het borrelmoment, speciale koffietjes en cocktails.

Handige Kop van Oost info

Openingstijden vanaf 09:00 uur tot ’s avonds laat
Adres Zeeburgerpad 1, Amsterdam
Klik hier voor de website.