De Kleine Parade

Als je net als ik steeds meer vriendinnen met kids krijgt, heb je een aantal van deze hotspots in je lijstje nodig. Uiteraard hebben de meeste vriendinnen de áller liefste kids van de héle wereld, maar echt gezellig bijkletsen is praktisch onmogelijk. Mits je bij De Kleine Parade gaat lunchen.
De Kinderparade Amsterdam de Pijp
De kinder parade is namelijk een leuke gezellige plek, waar ‘de moeders’ lekker kunnen zitten, uitgebreid kunnen bijkletsen en ‘ongestoord’ een broodje kunnen eten. Want De Kleine Parade heeft een gigantische speelhoek, keuken en kidscorner waar iedereen vrolijk met elkaar en door elkaar heen speelt. Een gezellig rommeltje!
De Kinderparade Amsterdam de Pijp
Verkleedkleding, boekjes, puzzels, een racebaan, poppen en nog veel meer. Op het menu staan leuke dingen voor kids, zo kan je hier bijvoorbeeld ook je eigen cakeje versieren. Gezonde en minder gezonde boterhammetjes en voor de ouders gewoon goede broodjes. Croissantjes, lekkere homemade carrotcake en gezonde smoothies.
De kleine Parade Amsterdam de Pijp
Maar dit is nog niet alles, nee De Kleine Parade is ook nog een leuke winkel! Leuke kleding, cadeautjes, handige prulletjes en leuke hebbedingetjes. Ideaal. Aangezien moeders het altijd druk hebben, zijn dit soort winkels super handig. Hier kan je een nieuwe outfit scoren, een cadeautje voor het partijtje van woensdag én even een broodje eten!
De kleine Parade Amsterdam kinder hotspot de pijp
Kinderfeestje geven? De Kleine Parade is ook beschikbaar voor het geven van feestjes. Super handig! Voor meer info klik hier. Ben je over de Albert Cuyp aan het struinen of boodschappen aan het doen? Zin in een break? Loop dan via De Wasserette door naar De Kleine Parade.

De Kleine Parade
Adres: Gerard Doustraat 142-144
Open: Elke dag van 09:00 tot 17:00 en op zondag alleen voor feestjes.