De Huiskamer van Rembrandt

De Huiskamer van Rembrandt is een van mijn favoriete hotspot in Amsterdam West. Niet alleen door de locatie, zo prachtig aan het park, maar ook door de inrichting, de mensen en het menu. Deze all day hotspot is er eentje waar je gelijk verliefd op wordt bij je eerste bezoek.

Chillen in het park bij De Huiskamer van Rembrandt

Het uitzicht op de binnenplaats is super leuk, maar het feit dat je zo het park inloopt is helemaal te gek. Tijdens een zomerse dag lekker hangen of wandelen in het park en dan uitgebreid lunchen of koffie drinken bij De Huiskamer van Rembrandt is genieten. Maar de binnenplaats is misschien nog wel leuker dan het park zelf. Hier zit je heerlijk in de zon en veel comfortabeler dan op een kleedje in het gras natuurlijk.

De Huiskamer van Rembrandt voor elk moment van de dag

Niet alleen voor koffie of lunch kan je hier terecht, maar ook voor de borrel en het diner. De Huiskamer van Rembrandt is er voor elk moment van de dag en voor iedereen. Of je hier nu in je eentje achter je laptop zit, na het hardlopen komt ontbijten, gaat lunchen met de hele familie, je oma meeneemt voor een ommetje en een stukje taart of gezellig op stap bent met de kids. Iedereen voelt zich hier thuis.

Feestjes, borrels of events
Bij de Huiskamer van Rembrandt hoef je je nooit te vervelen want ze organiseren enorm veel. Of dit nu een boekenclub is, jeux de boules, schaken of verhalen vertellen. Maar je bent ook altijd welkom om zelf iets te organiseren!

De Huiskamer van Rembrandt is veel meer dan alleen een hippe huiskamer en niet alleen Amsterdam West maar heel Amsterdam zou hier eens een kijkje moeten nemen! Fotocredits: Facebook.

Check hier de leukste hotspots van Amsterdam West.
Benieuwd naar alle kidsproof hotspots in Amsterdam?