De Geitenwollenwinkel

Dat klinkt alles behalve hip en trendy. Geitenwollen sokken doen mij immers denken aan de (vervelende, stinkende en irritante super saaie) scheikunde leraar van vroeger. Die deze lelijke sokken trots showde in zijn bruine (uiteraard open) sandalen.
Maar de Geitenwollenwinkel is niets van dat alles…

IMG_1722
De hippe zusjes Abigail & Lavinia besloten op een zeker moment om een dieren leed-vrij leven te lijden. Dus geen spullen die op dieren worden getest, geen leer, geen vlees, 100% vegan. Met deze nieuwe levensstijl veranderde er heel veel en zo kwamen ze op het idee om hippe vegan fashion te gaan maken en verkopen.
IMG_1785
De Geitenwollenwinkel is een fantastische winkel met een geweldige ideologie. Zo verkopen ze kleding gemaakt van biologisch katoen met het GOTS certificaat. (Dit betekent dat het katoen op een duurzame manier gemaakt, gewassen en gekleurd wordt zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën.) Veel van hun spullen zijn 100% biologisch afbreekbaar of gemaakt van gerecyclede producten. En naast dat sommige kledingstukken helemaal vegan zijn dragen ook veel items het Fair Wear certificaat. Dit houdt in: eerlijke lonen, werktijden en geen kinderarbeid.
Schermafbeelding 2015-03-02 om 13.56.36
Fair was nooit zo hip!
Naast de supercoole collectie van Real Fake verkopen ze nog veel meer (eerlijke) merken.  De collectie bestaat uit jassen, truien, coole tassen, hippe mutsen en zelfs vegan wijn!
IMG_1787
Shop nu online bij de Geitenwollen winkel en klik hier.