De Foodhallen Den Haag

Na Amsterdam en Rotterdam opent dit najaar de derde locatie van de indoor foodmarket de Foodhallen Den Haag in het ietwat saaie maar oh zo mooie winkelhof Haagse Bluf in Den Haag. Het werd echt tijd dat daar eens wat leuks zou komen, want het is prachtig, maar een beetje nietszeggend… Niet dat ik nog mega veel in Den Haag te vinden ben, maar als ik er even doorheen loop denk ik altijd wat zonde dat ze hier niet écht iets cools van maken. Maar dat gaat nu vast gebeuren met de komst van de Foodhallen Den Haag.
De Foodhallen Den Haag

12 stand bij De Foodhallen Den Haag

De Foodhallen Den Haag is iets kleiner dan Amsterdam maar er komen toch 12 mooie en lekkere food & drink stands verspreid over ruim 900m2. 11 daarvan zijn vaste concepten en één wordt de gebruikelijke pop-up stand. Dit is heel leuk want zo is er toch elke keer wat nieuws te proeven. Soms ook jammer want sommige pop up stand zijn zo goed. Maar vaak weten die dan toch ook nog ergens een andere zaak te openen of krijgen ze een eigen stand het jaar daarop.
De Foodhallen Den Haag

Welke zaken komen bij de Haagsche Foodhallen?

CeeCee’s Chicken & Chips. Denk aan chicken salads, chicken wings en alles wordt geserveerd met huisgemaakte chips en dips. Een andere ondernemer is is Bar Pêche. Zoals wij ‘m van vroegah kennen: Bistro-Mer. Er komt ook een dim sum tent en onze grote vrienden van Renato’s zijn ook van de partij. Vietstreet serveert streetfood 3.0 met bekende en minder bekende Vietnamese hapjes. En Holy Falafel met de Israëlische chef Ordan van der Werf krijgt ook een plek. BBQ-koning Jord Althuizen zal zijn smokey goodness burgers & bites serveren en er komt een dessert bar! Bij de dessertbar van The Sweet Spot serveren patisseriechefs Erik Mulder en Tjade Klaver hun ambachtelijke, huisgemaakte koekjes, taart, cake maar ook verse croissants in de ochtend en een kaasplankje in avond.

We moeten nog even geduld hebben maar zodra ze open gaan zijn jullie te eerste die het horen!