De chillste hotels om te gaan skiën met kids

Skiën met kids blijft voor veel ouders (ook voor ons) toch een dingetje. De autorit, het verschonen van luiers onderweg, vechtpartijen op de achterbank, gesleep met skispullen, jankende peuters bij de Mini club etc. Alle ingrediënten voor een helse week liggen op de loer. Maar toch, is het één van de aller leukste vakanties. Helemaal met kids. Maar dan moet je het wel allemaal echt goed regelen. Dus niet zoals wij last minute nog wat proberen te boeken, maar dat terzijde. Ik vroeg op Instagram naar tips voor de chillste hotels om te gaan skiën met kids en ik kreeg zoveel waanzinnige tips dat ik ze besloot te bundelen. Echt niet normaal wat voor hotels er allemaal bestaan. Ongelooflijk. Die Club Med familie vakanties die wij vroeger deden vallen in het niet bij wat er nu allemaal voor aanbod is. Echt niet normaal.

Skiën met kids deden we slechts één keer eerder en daar schreef ik deze super handige en mega uitgebreide blog over. Dit is eigenlijk all you need to know. Nu alleen nog een hotel. En daar ga ik je mee helpen. Dit is een lijst van super chille hotels om te gaan skiën met kids. Allemaal tips van lezers die hier zijn geweest en echt de week van hun leven gehad hebben. Dit zijn de chillste hotels om te gaan skiën met kids.

De chillste hotels om te gaan skiën met kids
De chillste hotels om te gaan skiën met kids

Moar Gut Familien Natur Resort

Feuerstein Nature Family Resort

Das Edelweiss Salzburg

Schloss Hotel Fiss

Galtenberg Resort

Unterschwartzach Hinterglemm

Alpenrose Iermoos

Waldhotel Arosa

Arosa Kulm

The Crystal VAYA Obergurgl

Adler Resort Hinterglem

Jesacherhof

Hotel Lowen Schruns

Almhof Gerlos

Alphotel Kleinwalsertal

Bergfried Lanersbach

Haushirt

Lowen Baer

Vaya Fieberbrunn

Das Edelweiss Salzburg

De chillste hotels om te gaan skiën met kids
Dit zijn 20 van de chillste hotels om te gaan skiën met kids tips die ik heb gekregen. Mocht je er nog eentje missen in deze lijst? Let me know!

Meer tips voor skiën met kids? Klik hier.