Creme coffee & pastry

Dit is voor mij de ultieme ontbijt en lunch stek in Den Bosch! Hip, clean, knus, bio en alles even lekker. In Den Bosch heb je veel restaurantjes en café’s dus honger hoef je hier sowieso niet te hebben maar het meeste is super bourgondisch en bruin café achtig. En over het algemeen ontbijt ik daar liever niet… dus voorheen was echt lekker uitgebreid brunchen voor mij in Den Bosch een no go.
IMG_5655
Maar sinds kort is daar Creme coffee & pastry!! Hier maak je elke chick blij mee! En daar worden de boys dan ook weer blij van dus dit is een win win situatie. Creme heeft versgebakken muffins, brownies en heerlijke carrotcake. Chai en Matcha latte’s, zuurdesembrood, salades en last but not least Birchermuesli. Yeaay!!
IMG_5647
IMG_5652
Voor het ontbijt zit je hier dus helemaal goed. Maar ook voor de lunch! Ze hebben hier een een heel leuk concept want als je hier gaat lunchen krijg je allemaal kleine porties die in het midden van de tafel worden gezet zodat iedereen kan proeven en delen. Super leuk!
IMG_5643
IMG_5642
Daarnaast hebben ze ook free wifi werkplekken die je kunt claimen zodat je ongegeneerd met je Macbook je mail kan wegwerken onder het genot van een groot stuk taart. Love it! Ook leuk: je kan hier je feestje geven of een high tea boeken. Meer weten? Check hun site hier.

IMG_5649
IMG_5653