Choux

Na Repéré en Foyer betrokken de heren het imponerende Spring House op de De Ruijterkade 128. Goed nieuws: dit keer geen pop up crap maar gewoon lekker 6 dagen per week en voor altijd. Like!

Vrijdag 13 december 2015 opende ze hun gloednieuwe deuren en vanaf dat moment zijn ze geopend van maandag tot en met zaterdag. (maandag alleen lunch en zaterdag alleen diner).

Wil je eens een avondje echt uit? Alleen maar kunstwerkjes, bijzondere smaken en combinaties op je bord? Dan moet je een tafeltje reserveren bij Choux. Vanuit de open keuken wordt er gekookt alsof het een lieve lust is en al vind ik de menukaart redelijk ingewikkeld en de combinaties soms iets te gedurfd, het is altijd lekker.
Choux Amsterdam Fancy Dinner Centrum

Ben je dus niet zo’n waaghals wat eten betreft? Laat je dan niet afschrikken door de kaart en vertrouw op de heren van Choux want die weten écht wat ze doen. Ik vind Choux eigenlijk het meest wat weg hebben van een sterrentent in huiskamersfeer. Ik heb een hekel aan ‘opzitten’ maar vind het soms wel leuk om bijzonder te eten en dat kan dus hier!
Choux Amsterdam Fancy Dinner Centrum

Alle ingrediënten, wijnen en producten die worden geserveerd zijn biologisch en van topkwaliteit. De kaart bestaat uit een 3, 4 of 7 gangen (van € 31,- tot € 55,-) menu en voor wie wil bij elk gerecht een bijpassende wijn. Maandelijks wisselen of updaten ze de menukaart dus elk bezoekje is verrassend en anders. Dat vind ik leuk, want zo wordt het nooit hetzelfde en blijft het altijd nieuw.
Choux Amsterdam Fancy Dinner Centrum

Choux is de ideale plek voor een uitgebreid 7 gangen diner met zakenrelaties, als je iets te vieren hebt of indruk wilt maken op iemand. Fancy food in een gezellige en ongedwongen sfeer.
Choux Amsterdam Fancy Dinner Centrum

Reserveren kan slechts telefonisch (0616512364).
Adres: De Ruijterkade 128.
Choux Amsterdam Fancy Dinner Centrum

Ben je opzoek naar meer leuke restaurants en café’s in de buurt van het Centraal Station? Bekijk dan deze lijst met hotspots in het centrum!