Casanis a la plage

Casanis is een van de leukste en lekkerste restaurants in Marbella Old Town en dit jaar openden ze een nieuw restaurant aan het strand. Casanis a la Plage zit in het rijtje van The Beach House en Nikki Beach en ziet er prachtig uit. De inrichting is chique met een echte beach look en feel, ze hebben een prachtige veranda, een leuke bar en ook binnen zit je mooi en gezellig.
Casanis La Plage

Het eten is een mix van Franse en Spaanse klassiekers met hier en daar een Aziatische touch. Denk aan tonijn tartaar met koriander en wasabi, paella met blauwe kreeft, steak tartare, mooie stukken vlees, vis en salades.
Casanis a la plage

De paëlla is zalig, goed gevuld, mooi van smaak en lekker sappig. Ook de tonijn tartaar was een heel lekker en zag er prachtig uit. De wijnkaart bij Casanis a la Plage is heel uitgebreid en goed te betalen. Wij dronken de 40 Cuarenta Vendimias en die is echt heerlijk. Het is en blijft natuurlijk een strandtent maar Casanis la Plage heeft toch wat chiques.
Casanis a la plage
Casanis a la plage

Overdag lig je heerlijk op het strand en ‘s avonds kan je hier terecht voor een romantisch diner. Het enige minpunt aan deze zaak is dat ze een gigantische papegaai in de zaak hebben die continue en keihard krijst. Wij werden daar echt gek van want hij maakte zoveel lawaai en krijste zo hard dat je elkaar soms nauwelijks kon verstaan. Die moet dus weg!

Wil je een tafel reserveren? Klik dan hier voor de website.
Casanis a la plage
Casanis a la plage
Casanis a la plage

Meer Marbella tips? Klik hier voor het gehele overzicht.