Can Lluc

Het Hotel Rural Can Lluc ligt in het hart van de Ibiza, echt in het midden, op het platteland. Dit is een hele andere kant van Ibiza, maar zeker een kant die je niet zou moeten overslaan!
Het hotel ligt middenin een prachtig natuurgebied, dennenbossen, uitgestrekte weidevelden en prachtige johannesbroodbomen. 
IMG_8453-1
Na een paar dagen in Ibiza stad en alleen maar partyen kom je hier echt helemaal tot rust. Het hotel lijkt in the middle of nowhere te liggen maar het is maar 10km naar de stad. Heb je zin in een dansje of wil je toch nog even de stad in? Dan ben je er dus zo.
IMG_8454

Het restaurant van het hotel gebruikt zelf geteelde groentes en werkt samen met lokale boeren uit de buurt. Vrijwel alles is dus biologisch. Can Lluc heeft grote familiekamers en privé villa’s op het terrein, zo kan je dus als je wil, extra rustig je vakantie doorbrengen. Afgezonderd van alles en iedereen met om je heen alleen maar natuur en je eigen tuintje. Heerlijk.
IMG_8457
Alle kamers zijn ruim opgezet en hebben een eigen terrasje of balkon. De inrichting is typisch Spaans en de badkamers zijn mega groot. Het bad? Wauw; dat is bijna een mini zwembad. Daar kan je met z’n tweeën uitgebreid in liggen en ik denk dat hier wel 6 kids in passen!
IMG_8449-1
IMG_8840

Hotel Can Lluc is een prachtig 5 sterren hotel met alles erop en eraan. Een groot zwembad, goede spa, bubbelbad en een te romantisch uitkijkpunt waar je samen van de zonsondergang en een cocktail kunt genieten… Ben je opzoek naar een trouwlocatie? Dan kan ik je dit hotel van harte aanraden, een sprookje!
10324346

IMG_8465

Een kamer boeken in Hotel Rural Can Lluc? Klik hier.