Cafe Keyser

Cafe Keyser opent begin juni haar deuren in West en wordt het nieuwe eetcafe aan het Haarlemmerplein waar heel Amsterdam graag komt. The Breakfastclub opende al eerder haar deuren aan dit plein maar met de komst van Keyser ontbreekt het er de mens niets meer aan.

Ontbijten, lunchen, borrelen en eten bij Cafe Keyser

Het Café is de hele dag opent en serveert goed en lekker eten voor normale prijzen. In Amsterdam kan je overal goed eten alleen betaal je dikwijls overal veel teveel. Daar houden de heren van Cafe Keyser niet van dus ook je knip zit hier helemaal goed.
Cafe Keyser

Goeie koffie en een zonnig terras

Of je nu je eerste bakkie komt halen of je laatste Cafe Keyser is er de hele dag voor iedereen. Met hun gigantische en super zonnige terras zit je hier de hele zomer perfect om aan je teint te werken en ze schijnen ook goede wifi te krijgen dus als er gewerkt of gestudeerd moet worden dan kan dat hier ook prima.

Op dit moment wordt er keihard geklust maar ik kan verklappen; dit wordt echt een topper. Benieuwd naar de plannen? Check hier het moodboard:
Cafe KEyser

Wil je altijd op de hoogte blijven? Like hun Facebookpagina dan even hier. Benieuwd naar de lijst met leukste hotspots van Amsterdam West?