The BreakfastClub

Ontbijten is mijn favoriete bezigheid aller tijden. Ontbijten kan en wil ik dan ook de hele dag door. Of het nou gebakken eieren met zalm zijn of mijn zo geliefde yoghurt met granola en fruit. Ergernis nummer één: op een menukaart zien staan dat ze het ontbijt maar  tot  13.00 uur serveren. Waarom? Hoezo? Nee! Nee! Ik wil tijdens de lunch een ontbijtgerecht kunnen bestellen. Wel twee. Want ik heb zin in én eieren met spek én granola met fruit. En misschien wil ik wel American pancakes als toetje. Wat nu? Een ochtendhumeur. En dan wél dus rond lunchtijd.
IMG_7039


Maar om voorgoed van dit gezeur af te zijn hebben we nu The Breakfast Club. Van de masters of meat van o.a. Bar Brouw en ook nog eens op het Bellamyplein recht tegenover De Hallen. Dus je kan na het ontbijt zo door naar de borrel of het diner.

The Breakfastclub is all i ever wanted. Een mooie knusse zaak en breakfast all day long. Van the full monty zoals een English breakfast tot super skinny healthy stuff. Maar er is nog iets wat The Breakfast Club heeft:
IMG_7037
Pumpkinbread.
Oh My God! Dit is misschien wel het aller aller lekkerste wat ik het afgelopen jaar heb gegeten. Mijn nieuwste ontdekking en ik denk, als ik heel eerlijk ben, nog wel lekkerder dan Bananabread. Serious, not kidding!! The Breakfast Club bakt haar eigen Pumpkinbread en valt onder de categorie gezond snoepen. Zonder suiker, een beetje bloem, pompoenpuree, wat kruiden en klaar! Dit is echt zoooo lekker! Alleen al hiervoor zal ik wekelijks de barre tocht van Oost naar West maken. Nu maar hopen dat ze in 2015 een vestiging openen op het Beukenplein of aan het Oosterpark, scheelt mij weer fietsen.

The Breakfast Club is The Best!

IMG_7044IMG_7016IMG_7001IMG_6996