Boho Tiffin

Je kent het wel. Een keer in de zoveel tijd ontdek je iets en dan weet je meteen: MUSTHAVE. Dit kan ik met schoenen hebben, met tassen, met t-shirts en met zonnebrillen. Maar deze week had ik het met LUNCHBOXES. Ja je leest het goed. Hippe, handige, bohemian (YEAHH!!!) lunchtrommeltjes. My Oh My!

Schermafbeelding 2015-03-26 om 09.15.35

Wat is een tiffin?

De tiffin, ook wel Dabba of Rantang genoemd, is een soort van lunchbox. Deze ontbreekt in geen enkele Indiase keuken en betekent letterlijk ‘tweede ontbijt of lunch’. En laat ik daar nou net dól op zijn!

Deze tinnen stapelbakjes worden gebruikt voor het vers houden en transporteren van gerechte die thuis zijn gemaakt. De Indiase keuken werkt met veel verschillende gerechten dus is één bakje niet genoeg. En ook dat heb ik nou altijd, als ik lunch meeneem voor op kantoor dan wil ik naast broodjes of een salade ook fruit en yoghurt meenemen en misschien een extra snackje. Handig!

Chantal van Boho-Tiffin zag een gat in de markt. Waar vroeger iedereen twee boterhammen met zweterige kaas in een oer degelijke broodtrommel mee naar school of werk nam, willen we tegenwoordig healthy food mee. Denk aan een salade, restjes van gister, overnight oats, wat noten of een plak bananabread.
Schermafbeelding 2015-03-26 om 09.15.13
Altijd als ik eens gezond wil doen merk ik dat ik het ‘gedoe’ vind. Want al die irritante vershoud bakjes en zakjes pfff. Het is onhandig, ziet er niet uit, en 9 van de 10 keer komt het niet heelhuids aan.

Dat is vanaf nu verleden tijd! De Boho-Tiffin is super cool, geschikt voor je healthy food en staat ook nog eens gezellig op tafel! Er zijn verschillende prints; Aztec, Panter, Tribal, Feather en Peacock, maar eigenlijk wil ik ze gewoon allemaal. Ik kan nu al niet wachten tot ik de blits kan maken met mijn Boho-Tiffin op kantoor, in het park en op het strand!

Meer weten over deze hippe lunchboxen? Of deze direct bestellen? Klik hier.
Deze Boho Tiffins zijn super leuk om te krijgen maar ook om weg te geven. Vaak moeten we een gezamenlijk cadeau bedenken en altijd kom je weer met iets afgezaagds aan. Dat hoeft nu niet meer want ze kosten maar 39,95 dus dat is prima met een paar vriendinnen of collega’s te doen.
Boho-Tiffin_sfeer14

Eentje winnen? Klik hier voor de Facebook WIN ACTIE.