Blitskikker

Na Melksnor heeft Amsterdam Oost er wéér een fantastische kindvriendelijke hotspot bij en dan wel aan de andere kant van Oost in de super gezellige Javastraat. Blitskikker zit op de Javastraat 117 en is meer dan alleen een kinder café. Je kunt hier naast gezellig ontbijten of koffie drinken met je mini, ook cadeautjes scoren, nieuwe outfitjes checken, cupcakes versieren én naar de kapper. Wat heb je nog meer nodig vragen wij ons af… Dit is er wat ons betreft zeker eentje voor in de lijst met Javastraat Hotspots.
Blitskikker

Kindercafé Blitskikker in Amsterdam Oost

Nog maar net open en Blitskikker is nu al één van mijn favo spots om met Yuuk ‘s ochtends koffie te drinken, te spelen en wat te eten. Het café is niet normaal mooi ingericht en toen ik hier voor het eerst kwam viel ik van de ene verbazing in de andere. Aan alles is gedacht, de styling is perfect en het is mooier en hipper dan menig andere reguliere hotspot in Amsterdam. Niet alleen voor ouders maar ook de kidscorner is perfect afgestyled. Als je binnen komt heb je aan de rechterkant allerlei leuke cadeautjes voor newborns, peuters en kleuters. Van kleding tot rammelaars, speelgoedjes en auto’s echt ideaal als je nog even snel wat moet scoren voor een partijtje. Dan kom je bij de grote witte bar waar vers fruit, rozijntjes, allerlei lekkere taarten en dingen op staan uitgestald en via de speelhoek kom je dan bij de coolste kinderkapper ever. De zaak is groot, licht, heel ruim opgezet dus je zit elkaar niet in de weg en er kunnen meerdere kinderen tegelijk geknipt worden.
Blitskikker

Spelen bij Blitskikker

Bij binnenkomst rende Yuki meteen naar de grote autobaan die in het midden van de zaak staat. Een halfhoge tafel met een racebaan, autootjes, een trein, bootjes, vliegtuigen etc. Daarnaast staat een schattig keukentje met thee servies, taartjes en er staat een tekentafel met mooie stiften en kleurplaten. Alles gloednieuw, schoon, mooi en heel cool. Kinderen kunnen zich hier dus prima vermaken als vaders of moeders rustig een koffietje drinkt of ontbijt.
Blitskikker
Blitskikker

Cadeautje kopen? Bij Blitskikker hebben ze een heleboel!

Bij het entree zit een soort kinderwinkel met allerlei leuke pakjes en schoentjes van coole merken zoals Little Indians. Er zijn buiten speelgoedjes te koop, houten speeltjes en allerlei andere leuke cadeautjes die je hier kunt scoren.
Blitskikker

De kinderkapper bij Blitskikker

En dat is nog niet alles want achterin de zaak zit de mooiste, coolste en gaafste kinderkapper ooit. Oké ze hebben een vette motor, een mooi paard én een coole bus waar je in geknipt kunt worden maar dat is niet eens het vetst. De muur met spiegels is zo prachtig gestyled met coole beeldjes, posters, boekjes, knuffels en weet ik het allemaal wel niet. Het is gewoon helemaal af. Meteen een afspraak maken bij de kinderkapper? Klik hier.
Blitskikker
Blitskikker

Blitskikker maakt helemaal de blits

Blitskikker heeft bij mij helemaal de blits gemaakt en ik denk dat alle moeders die eens op zoek zijn naar een leuk, lekker, gezellig en kindvriendelijk café hier eens een kijkje moeten gaan nemen. Want naast dat het er super cool uit ziet allemaal hebben ze ook nog eens lekkere havermelk koffietjes, tosti’s, taartjes en yoghurt met fruit en granola.
Blitskikker

Meer weten? Check hier de website.