Blender Amsterdam

Hippe moeders met kids opgelet!
Blender is al een tijdje mijn favoriet voor date met vriendinnen met kids. Naast mijn alltime favo At Seven natuurlijk.
Deze twee zaken lijken een beetje op elkaar. Allebei hebben ze heerlijke en gezonde dingen op het menu, veel kids food en het is hip en gezellig.
IMG_5370
Maar… Blender is misschien wel de meest kids proof hotspot in Amsterdam. Met eigen speelgoedwinkel, kindermenukaart én een heel speelkasteel!
IMG_5362
Het café gedeelte is heerlijk ruim, genoeg plek voor kinderwagens en rondrennende kids. Al zal je die hier niet zoveel hebben omdat ze een super grote speelruimte hebben. Met kasteel, glijbaan, poppenkar, tafelvoetbal en speelgoed. Dit is de droom van elk kind en ik denk ook elke moeder. Heerlijk rustig bijkletsen met elkaar zonder kids die zich vervelen en dan gaan vervelen.
IMG_5361
Naast het café hebben ze ook een super leuke winkel vol cadeautjes, kindermeubeltjes en speelgoed. En zelfs kleding en accessoires voor volwassenen. Dus ben je nog opzoek naar een cadeautje voor een feestje dan kan je dat na de lunch ook meteen even scoren. Ideaal.

Naar de kapper met kids een drama? Hier niet! Op zondag is er een kinderkapper aanwezig die alle kids voor 17,50 knipt. Dan kan je lunch, koffie en kapper combineren en is dit voor jezelf ook nog leuk. Hup, alle kids mee, om de beurt knippen, een broodje en spelen. Top.

Kinderfeestje organiseren? Workshop?
Blender heeft een aantal keer per maand verschillende soorten activiteiten. Dit varieert van dansles, knutselworkshops en kooklessen. Maar je kunt ook je partijtje hier geven! Van kleine feestjes met cupcakes versieren tot echte kids themafeesten. Ze hebben zelfs een kids partyplanner!
11188382_10155454962580580_6974729082551700815_n
Als dit niet de droom van elke moeder is dan weet ik het ook niet meer. Gezellig met vriendinnen bijkletsen, koffieleuten en de kids? Daar heb je dus geen last van. Die zijn lekker aan het spelen met elkaar. 
IMG_5359
IMG_5357

Blender Kids Cafe & Conceptstore zit op de Ruysdaelstraat 9-11-13