Bedford Stuyvesant

Bedford Stuyvesant is een hip en relaxed koffiezaakje op de Javastraat. Schuin tegenover Walters Woodburry en met een super zonnig terras. Ideaal voor je eerste koffietje in de zon, of als je zin hebt in een heel lekker broodje.
Bedfort Stuyvesant Javastraat Amsterdam Hotspots
Bedford is gezellig, knus, hip en creatief. Je hebt overal leuke zitjes, wat relaxte banken waar je heerlijk in kunt wegzakken en een grote tafel achterin de zaak waar je met al je vriendinnen heerlijk aan kunt thee leuten.
Het voelt een beetje ‘huiskamer achtig’ aan maar dan met een hippe arty farty twist.
Bedfort Stuyvesant Javastraat Amsterdam Hotspots IMG_8151
Ik kruip hier vaak weg achter mijn laptop want je zit hier heerlijk. Maar ook met kids is Bedford een top hotspot. Achterin de zaak hebben ze een klein en onopvallend kinderhoekje met speeltjes, kleurtjes en een racebaan die tegen de muur hangt waar de autootjes aan blijven plakken. Ideaal! Zo kan je als moeder toch nog steeds gezellig lunchen met vriendinnen bij hippe hotspots en je kids meenemen.
IMG_8147
Het menu bestaat uit een goede mix tussen gezonde ontbijtjes, goede broodjes, gezonde salades en soepen en uiteraard genoeg lekkere taartjes, brownies, muffins en cakes. De carrotcake met speltbloem is to die for en de red velvet eigenlijk ook.
Bedfort Stuyvesant Javastraat Amsterdam Hotspots IMG_8155
Bedford Stuyvesant heeft af en toe ook Taco Thursday en die moet je zeker een keertje meepikken!
Adres: Javastraat 55
Open: 08:00 tot 19:00 (in het weekend zaterdag vanaf 09:00 en zondag vanaf 10:00)
hippe hotspots javastraat amsterdam bedfort stuyvesant