Bar Moustache

Bar Moustache is helemaal terug van weggeweest! En daar ben ik heel blij om want deze zaak had altijd al de potentie om dé allday hotspot van Amsterdam te zijn (in hun geval denk ik blijven) maar dat zit sinds Luuk er is helemaal snor. Oké slechte grap, maar het is wel waar.
Bar moustache

Bar Moustache de hotspot aan de Utrechtsestraat

Bar Moustache zit in een van de leukste straatjes van Amsterdam en is de perfecte uitvalsbasis als je centraal wil afspreken maar niet helemaal het centrum in wil. In de Utrechtsestraat is het altijd gezellig, lekker druk en er hangt een typische, leuke Amsterdamse sfeer. Kleine kroegjes, mooie restaurants, hippe winkels en trendy boetiekjes wisselen elkaar af en wat je ook nodig hebt of waar je ook voor komt hier zit je altijd goed.
Bar moustache

All day every day

Bij Moustache kan je vanaf acht uur terecht en als je het mij vraagt zou ik de dag beginnen met een flinke bak koffie en de wentelteefjes. Die maken ze hier namelijk van suikerbrood en dat is ongeveer het beste wat je kan doen. Dus. De pancakes met chiazaad zijn ook heel lekker (niet zo dik maar wel fluffy) en vol van smaak. Een beetje American pancake meets Hollandse pannenkoek. Geen zin in al die zoete troep? Ga dan voor de croque of de bavette sandwich. Het ideale katerontbijtje.
Bar moustache

Pizza’s en pasta

‘S avonds is Moustache natuurlijk de ideale plek voor een borrel en een plank met antipasti. Na het werk komen voor één drankje en dan lekker blijven hangen en dan nog een hapje eten. Ze hebben pizza’s, pasta’s, salades, ceviche, vlees en vis dus iedereen komt hier aan zijn trekken.
bar moustache

Bar Moustache ik ben opnieuw weer helemaal fan van je geworden. Niet alleen om de goddelijke wentelteefjes, maar wederom om de goede sfeer, het leuke publiek, de inrichting en de gezelligheid. Great to have you back!

Voor reserveringen klik hier.