Bar Bitterbal

Borrelen met bier en bitterballen is natuurlijk een gouden combie. Daarom was ik ook blij verrast toen ik een persbericht kreeg dat Bar Bitterbal haar deuren heeft geopend aan de Utrechtsestraat. Ik bedoel, dat klinkt gelijk goed toch? Als het interieur nou ook nog een beetje knap is dan kunnen ze bij Bar Bitterbal op mijn rekenen.
Bar Bitterbal

Bar Bitterbal serveert tientallen soorten bitterballen

Er staan maar liefst 22 verschillende varianten op het menu en hiermee heeft deze gastro-bar de grootste selectie bitterballen ter wereld. Dat je het even weet. Naast de standaard rund en kalfs bitterbal zijn er ook ballen gevuld met pekingeend, reypenaer, scharrelkip, chorizo, kreeft en hert of wild zwijn. Love it. Niet getreurd mocht je plantaardig eten want ook aan jullie is gedacht! Er staan bitterballen van rode biet en zwarte truffel op het menu dus niemand vist hier achter het net.
Bar Bitterbal

Gin tonics, bitterballen met truffel en frietjes met mayo

Bar Bitterbal is een gezellige bar waar je dus even snel een borreltje kunt eten maar ze hebben naast bitterballen ook broodjes kroket, frietjes, gin-tonics, mooie heerlijke wijnen en lokale pilsjes. Ik ben erg benieuwd! Meer weten? Klik hier.
Bar Bitterbal zit op de Utrechtsestraat 18 vlakbij Bar Moustache.