Baker & Moore

Baker & Moore is een lunchroom die twee jaar geleden is geopend op de Westblaak in Rotterdam en is sindsdien alleen maar populairder geworden. Het bijzondere aan Baker & Moore is dat ze voor iedereen iets op de menukaart hebben staan. Zelfs mensen met de meest zeldzame intoleranties kunnen hier terecht en ze spelen altijd in op de huidige food trends. (Baker’s Dough de eerste cookiedough bar van Nederland komt ook bij hun uit de stal).
Baker & Moore

Werken & lunchen bij Baker & More

Je kunt hier heerlijk lunchen of high tea’en maar het is ook een chille werkspot. Er staan grote lange tafels met veel stopcontacten dus daar je mail wegwerken onder het genot van een broodje of een meeting doen met een collega is ideaal. Maar er is nog meer ideaal.
Baker & Moore

Create your own bij Baker & More

Voor de creatieveling onder ons heeft Baker & Moore een top concept ontwikkelt. Zo kan je zelf je salade en broodjes samenstellen. Je begint met een basis salade en kiest vervolgens alle toppings die je er graag op wilt hebben. Ook kan je zelf je eigen soort brood kiezen met beleg en de saus die je daar eventueel bij wil hebben. Zo stel je zelf je perfecte lunch samen! Ideaal dus voor zeurpieten zoals ik, want ik wil altijd dat ene broodje zonder dit of dat maar met extra zus en zo. Mocht dit niet helemaal je ding zijn, kan je uiteraard à la carte bestellen.

Baker & More ideaal voor een lunch tijdens het shoppen

Baker & Moore is echt de ideale plek om lekker te lunchen. Wij gingen voor de zalm salade en de proteïne sandwich met kip en avocado. Niet alleen is het eten onwijs lekker het is allemaal ook heel erg vers. De zaak ziet er industrieel en stoer uit en heeft veel hout. Mocht je na je lunch lekker willen gaan winkelen is dit ook geen probleem. Je zit namelijk op 5 minuutjes lopen van de Koopgoot!
Baker & Moore

P.s. de eigenaar van Baker & Moore opent eind volgende maand de allereerste cookie dough bar van Nederland. Houd ze dus zeker even in de gaten via hun Facebook pagina.

Je kan Baker & Moore vinden op Westblaak 147.
Benieuwd naar alle andere hotspots in Rotterdam? Check ze hier!