BAEK Food & Drinks

BAEK Food & Drinks is nu zo’n anderhalf jaar open en is een echte topper die je niet mag missen als je een dagje in Rotterdam bent. Niet alleen is de locatie top (aan de Blaak) maar de zaak zelf is ook echt een lust voor het oog. (en je Instagram).

BAEK Food & Drinks is klassiek, industrieel en huiselijk tegelijk

BAEK Food & Drinks is een grote zaak. De sfeer die er hangt is relaxed en het interieur is tof. Een tikkeltje industrieel door de grote lampen en in combinatie met de houten stoeltjes, de planten en de grote bank middenin de zaak wordt het lekker huiselijk. Ik ben fan! Of je nu komt voor een ontbijt, lunch of diner, BAEK is ready for you.
BAEK Food & Drinks

Geen ingewikkeld gedoe bij BAEK Food & Drinks

BAEK werkt met een dag en avond kaart. Het menu is uitgebreid genoeg maar zoals ze zelf uitleggen: klassiek en niet te ingewikkeld. Klanten kunnen dus altijd van de kaart bestellen maar boven de keuken hangt een groot krijtbord met alle specials van het seizoen. BAEK werkt veel samen met lokale leveranciers uit Rotterdam en is trots op de goede kwaliteit van het eten. En dat proef je.
BAEK Food & Drinks

Ik heb mogen genieten van een heerlijke pompoensoep met beurre noisette, tosti met jong belegen kaas, boerenham en super lekkere zelfgemaakte ketchup, en een salade met een krokant ei (zeker bestellen!), marmelade van ui en mosterdmayonaise. Alle gerechten waren top! Vooral de tosti was echt om van te genieten.

Trek gekregen? Je kunt BAEK Food & Drinks vinden op Blaak 329. Check ook even hun website.
Benieuwd naar de rest van de Rotterdam tips? Urban Bakery en Sajoer zijn ook heel leuk!
BAEK Food & Drinks