Art’otel

Art’otel is een te gek design hotel vlakbij het Centraal Station. Nu zijn er natuurlijk genoeg hippe, coole en super trendy hotels in Amsterdam, maar wat Art’otel zo bijzonder maakt is dat ze óók een heel goed restaurant hebben (5&33) en een prestigieuze cocktailbar. All in one.
IMG_4407
De kamers zijn groot, ruim en luxe. Ze hebben een sauna, zwembad en een beautysalon, dus je komt hier niets te kort. De kamers en het hele hotel staan vol met prachtige kunstobjecten van atelier Van Lieshout en dit heeft het hotel nóg meer sjeu. De bedden zijn gigantisch en slapen heerlijk, de douche is zoals een rainshower hoort te zijn en het ontbijt… OH MY GOD. Heaven!
IMG_4422 IMG_4420
De hele bar staat vol met schalen en planken met daarop het lekkerste van het lekkerste. Brownies, koekjes, croissantjes met chocolade, muffins, nog meer koekjes, wafels, donuts en nog veel meer.
Uiteraard is er een gigantisch granola station waar ik mijn dagelijkse portie yoghurt, fruit en superfoods kan opscheppen.
IMG_4432
Maar het houdt niet op. Want je hebt ook nog een kaart met allerlei soorten eieren, zelfs een ‘egg white omelet’ for the skinny bitches. De koffie is exact zoals ik ‘m wil. Een grote soja latte met een dikke laag zoet schuim, hmmm. Dit is toch de ideale start van je dag?
IMG_4424
Naast gasten vanuit het hotel zitten hier ook zaken mensen, gelijk hebben ze. Ik plan meteen mijn eerstvolgende business breakfast meeting hier in. Je kunt een tafel reserveren en verder gewoon bestellen wat je wilt. Het interent is supersnel en dat is nog een fijn extraatje. Het ontbijt start doordeweeks om 06:30 en is tot 11:00r. In het weekend beginnen ze een uurtje later.

Kortom,
Ben je opzoek naar een goede ontbijt meeting plek dichtbij het Centraal Station? Dan is 5&33 / Art’otel the place to be. Of wil je overnachten in het centrum en ook nog even een gezellig drankje doen? Ook dat kan!

Elke zondag is er Bloody Mary Brunch van 12:00 tot 18:00 uur met Dj’s, live acts, cocktails en veel meer.

Kamer boeken? Dat doe je hier!