Arosa Kulm

Arosa Kulm is een prachtig 5 sterren hotel aan de piste van Arosa. Ideaal gelegen want het ligt recht tegenover de ski verhuur, de kinder skischool en een aantal leuke restaurantjes en winkeltjes.
Als je met de kleintjes gaat skien dan is dit de perfecte locatie. Je hoeft echt alleen maar de weg over te steken en daar is de kinderpiste al en hier tegenover zit een leuk restaurant vol in de zon dus ook de moeders die blijven kijken zitten goed.
IMG_0032
Het hotel heeft een fantastische spa met uitzicht over de vallei. Als je rozig uit het bubbelbad neerploft op een van de stoelen en uitkijkt over de witte bergen en de ondergaande zon heeft dat echt iets magisch. Naast de spa, het bubbelbad en het zwembad hebben ze ook een leuk kinderbadje met glijbaan.
De lobby van het hotel heeft een gezellige bar en een grote haard met mooie leren stoelen. Ideaal om voor het eten nog even een drankje te drinken. 
Stüva_14print
De deur hoef je hier niet uit als je dat niet zou willen want het Kulm hotel heeft maar liefst 5 restaurants. Onder andere een geweldige pizzaria. Wat ik heel leuk vond is dat je ook je pizza’s kunt bestellen en meenemen naar je kamer. Mocht je een keer geen zin hebben om je helemaal op te tutten en gewoon op de bank in je chillpak willen eten dan kan dat dus ook. 
PizKulm_4print
Maar wil je romantisch kaasfonduen of juist met een grote groep aan een lange tafel fonduen en racletten? Reserveer dan een tafel bij Piz Kulm. Dit is een klein restaurantje gelegen op een heuvel en met een trap te bereiken vanuit het hotel. Hier is maar plek voor 20 personen dus reserveren is een must. Het restaurant is romantisch ingericht en echt Zwitsers. Je hebt een prachtig uitzicht over de piste en alle lampjes en lichtjes buiten maken het geheel extra romantisch.
HotelWinter_1print
Hotel Kulm in Arosa is een super de luxe hotel wat van alle gemakken voorzien is maar ook goed te doen is met kids. Een mooi familiehotel waar aan iedereen wordt gedacht!  

Meer tips over Arosa? Klik hier.
En kijk het filmpje terug wat ik maakte over dit hotel: