Amsterdam Roest gaat tijdelijk toch weer open

Amsterdam Roest gaat tijdelijk toch weer open, wat een feest! En dan helemaal zoals we gewend zijn, op de oude vertrouwde plek in Oost aan het water. Roest is nog helemaal in oude staat en na het nieuws dat de verbouwing van Roest moest worden uitgesteld en het nieuwe project Noordkust vertraging opliep, wisten Nadia en Thijs maar één ding: Roest moest (tijdelijk) weer open.
Amsterdam Roest gaat tijdelijk toch weer open

Amsterdam Roest gaat tijdelijk toch weer open

De zomer lonkt alweer, Noordkust heeft vertraging en de verbouwing van het terrein van Roest is ook vertraagd dus daarom besloten Thijs Timmers en Nadia Duinker om Roest tijdelijk weer open te gooien. Vanaf vrijdag 19 april openen zij weer op vrijdag, zaterdag en zondag hun Roestige deuren voor het publiek. Beide vonden het zonde om de mooiste maanden van het jaar ‘zomaar’ te laten liggen, dus hebben ze gezocht naar een manier waarop ze alsnog naast het bouw geweld kunnen exploiteren. Om de veiligheid van de gasten te garanderen hebben ze daarom besloten om alleen in de weekenden open te gaan. Vanaf vrijdagmiddag na de bouw tot en met zondag avond. Voor hoelang is nog niet helemaal duidelijk maar het enige wat nu nog telt is dat we weer naar Roest kunnen!!
Amsterdam Roest gaat tijdelijk toch weer open

Een beetje anders maar toch net zo lekker

Roest wordt voor deze laatste periode simpel opgetuigd en zal met name een focus hebben op de overdag functie en het mooie weer. Denk aan kleinere openingstijden, een kleiner strand, een kleiner programma, een kleiner assortiment en een kleiner team, maar met hetzelfde en enige doel en dat is om zoveel mogelijk mensen blij te maken.

Noordkust

Benieuwd naar Noordkust? Dan ben je bij Roest op de juiste plek. Ze willen van Roest een soort levende kijkdoos maken waar mensen kennis kunnen maken met deze nieuwe plek in wording. Heel tof weer dus!
Openingstijden: Vrijdag: vanaf 17:00 – sluit (minimaal 01:00)
Zaterdag: vanaf 13:00 – sluit (minimaal 01:00)
Zondag: vanaf 13:00 – sluit (minimaal 22:00)

Meer info over Roest? Klik hier.