Aifach

Aifach is een van de leukste restaurantjes in Arosa. Het is knus, romantisch, gezellig en goed.
Ze hanteren een vast 4 gangen menu voor 58Fr. dit menu is met zorg samengesteld en zo gemaakt dat iedereen het zal smaken. De filosofie hierachter is dat je als het ware bij iemand thuis komt eten. Dus gewoon wat de pot schaft.

Vooraf een hapje aan de bar, wat vleeswaren en een lekker wijntje. Ze hanteren 2 shifts omdat je toch al snel een paar uur tafelt hier. Doorzakken aan de bar is geen enkel probleem.

IMG_0457

Ze koken Bourgondische gerechten en gebruiken lokale, eerlijke producten.

Vooraf een klein soepje en een salade. Simpel maar lekker. Aifach op z’n Zwitsers!
De croutons die ik kreeg bij mijn salade waren de aller lekkerste ooit. Zonder overdrijven, ik wist niet dat zoiets simpels als een freaki’n crouton ZO LEKKER kon zijn!

IMG_0453

Het hoofdgerecht is een chique variant van het ‘avg’tje’. Een prachtig stuk vlees, aardappelen en groente. Het idee van Aifach is dat ze simpel koken, alsof je bij iemand thuis bent. Eten wat de pot schaft in een gezellige, huiselijke omgeving. Een leuke insteek en een regelrechte hit in Arosa.

IMG_0459

Het toetje was lekker en alles bij elkaar was het meer dan genoeg. De prijs voor het menu is niet duur voor Zwitserse begrippen maar de wijn die ze je aansmeren van 85 euro per fles wel. Aifach een heel leuk restaurant en zeker het bezoeken waard als je hier op vakantie bent. De inrichting is redelijk hip en het personeel leuk en gezellig.

IMG_0461

Meer tips voor restaurantjes in Arosa? Klik hier.