15 x meisjes kamer inspiratie

Yuki haar kamer was net helemaal af. Een prachtige muur van Creativelab Amsterdam, een roze velours bankje, een cool kledingrek en een leuk tafeltje met stoeltjes. We waren er zo blij mee! Maar toen kwam opeens ons grootste droomhuis voorbij en we waagden de gok. En bam! Opeens was de kogel door de kerk en hadden we een nieuw huis… Maar hoe zit dat dan met haar nieuwe kamer? Gaan we die copy pasten? Of gaan we weer voor iets heel anders? Ik wil het in ieder geval niet helemaal voor haar bepalen en vind dat het haar kamer is en zij bepaalde dingen mag kiezen of bepalen. Het moet niet zo’n perfect picture Instagram kamertje worden want dat past gewoon niet bij haar. Ze wil 100% roze op de muur en ik vond op een blog heel leuk gouden hartjes behang van Kwantum wat niet meteen zo godsgruwelijk duur is dus we hebben wel al een beetje een idee. Een bedstee is een droom, maar een huisjesbed van Saartje Prum met glijbaan ook…. Wat we ervan gaan maken? We zijn er nog niet helemaal over uit maar ik heb wel een aantal favorieten voor jullie op een rijtje gezet in het artikel 15 x meisjes kamer inspiratie.

15 x meisjes kamer inspiratie

15 x meisjes kamer inspiratie
Ik vind alles van Lidor eigenlijk mooi. Het ene is nog prachtiger dan het andere. Maar het is ook peperduur dus ik kan niet alles nemen. Maar als ik moet kiezen denk ik dat ik zo’n hemeltje ergens in haar kamer of bij haar bed toch wel echt fantastisch vind.
Ik vond dit plaatje via de Pinterest pagina van Lidor.nl hier verkopen ze trouwens ook heel veel van No 74 en dat is ook echt mijn lievelings.
https://www.sevencouches.nl/

Dit behang vond ik via Interior Twin op Pinterest en ik was meteen verliefd. Blijk je het gewoon bij Kwantum te kunnen kopen, hoe chill eindelijk eens geen mega duur behangetje.  Maar eerlijk, deze unicorn wil je toch ook!? Helaas is Yuki geen fan van unicorns maar wie weet jullie meisje wel? Deze foto is gemaakt door Seven Couches.

Dit plaatje staat met nog tientallen andere meisjes kamers ook op mijn Pinterestbord. Check ‘m hier.

15 x meisjes kamer inspiratie
Via Grandado kwam ik op dit plaatje en vind zo’n zwaan samen met een hemel toch ook wel mega mega mega cute.
Dit plaatje staat met nog tientallen andere meisjes kamers ook op mijn Pinterestbord. Check ‘m hier.

15 x meisjes kamer inspiratie
Een grote regenboog op de muur of juist een stukje muur met allemaal kleine regenboogjes vind ik ook zo mega cool! Deze vond ik op Etsy via Pinterest en je kan het je niet bedenken of ze hebben het. Zelfs met een speciaal kleuren patroon of met een printje er doorheen. Heel vet!
Dit plaatje staat met nog tientallen andere meisjes kamers ook op mijn Pinterestbord. Check ‘m hier.

15 x meisjes kamer inspiratie
Deze kamer is helemaal Nummero 74 via Lidor en echt een droom. Prachtige kleuren en stoffen en materialen… Alleen als je het schreeuwerig gekleurde speelgoed en de hysterische knuffels van mijn dochter hier bij denkt stelt het meteen niets meer voor. Even over nadenken dus haha.
Dit plaatje staat met nog tientallen andere meisjes kamers ook op mijn Pinterestbord. Check ‘m hier.

meisjes kamer inspiratie
Weer een droom van een slaapkamer. Maar zouden hier echt kinderen spelen? Mijn kids lijken hier zo niet “te passen”. Maar goed. Wel een mooi voorbeeld dat zo’n oubollig bloemetjes behang ook heel gaaf en trendy kan zijn.Dit plaatje staat met nog tientallen andere meisjes kamers ook op mijn Pinterestbord. Check ‘m hier.

bedstede kinderkamer
Ik vind een bedstede of een soort van leeshoekje echt het allercoolste wat er is. Zo’n soort knus klein zitje waar je lekker met een boekje kunt wegkruipen, of met je poppen kunt spelen of je kunt verstoppen. Waar je je helemaal kunt laten gaan in je fantastie wereld of je goed kunt verstoppen. Mijn wens voor haar is een bedstede. Eens kijken of dat gaat lukken… Dit ontwerp vond ik via Elle Decoration en is een ontwerp van Sarah Sherman Samuel
Dit plaatje staat met nog tientallen andere meisjes kamers ook op mijn Pinterestbord. Check ‘m hier.

meisjes kamer inspiratie
Zo’n hoofdbord of stoel zag ik eens bij Sanne van Enstijl voorbij komen. Die staat ook op de wishlist. Zo gaaf! Deze zijn van LeoMoon en ze hebben nog heel veel meer moois in hun webshop staan.
Dit plaatje staat met nog tientallen andere meisjes kamers ook op mijn Pinterestbord. Check ‘m hier.

meisjes kamer inspiratie
Pimpelmees heeft een fantastische unicorn voor in een meisjeskamer maar ik vind dit paardje ook echt heel schattig. Yuki is niet of nog niet een echt paardenmeisje dus voor haar wellicht too much maar als je dochter wat ouder is en echt paardengek dan is dit toch fantastisch!!
Dit plaatje staat met nog tientallen andere meisjes kamers ook op mijn Pinterestbord. Check ‘m hier.

bohemian dreamy meisjeskamer
Dit plaatje vond ik via CasaVogue en vind ik een goed voorbeeld van een mooie en gezellige meisjeskamer die wel roze is maar niet zo hysterisch. Heel rustig en relaxed voelt dit interieur aan.
Dit plaatje staat met nog tientallen andere meisjes kamers ook op mijn Pinterestbord. Check ‘m hier.

stoere meisjeskamer
Ik ga ook heel lekker op zwart stippen behang met roze. Nooit gedacht dat dit een coole combinatie zou zijn maar vind ‘m echt top. Als je deze link checkt krijg je tientallen opties.
Dit plaatje staat met nog tientallen andere meisjes kamers ook op mijn Pinterestbord. Check ‘m hier.

stoere meisjeskamer
Dit is een plaatje van BrittaBloggt en vind ik wel een leuke mix van roze en blauw en ook weer wit met zwarte stippen. Zo’n kleed op de vloer vind ik ook echt mega leuk!
Dit plaatje staat met nog tientallen andere meisjes kamers ook op mijn Pinterestbord. Check ‘m hier.

peuterkamer meisje
Voor de nodige kinderkamer inspiratie moet je ook bij de dames van Lady Lemonade zijn. Hier vond ik dit plaatje, leuk een blauwe meisjeskamer. Yuki zit nu helemaal in haar roze vibe maar ik vind dit ook echt cool. Sowieso dat behangetje is toch te gek! Deze kamer is van Edda en kan je via de blog Barnrums checken, heel veel coole inspiratie.

15 x de mooiste meisjes kamers
Dit is weer een goed voorbeeld van een niet roze meisjeskamer die toch heel meisjes achtig is. Iets minder zoetsappig of hysterisch en ook niet truttig ondanks het bloemetjes behang. Grappig dat bijna alle mooie meisjeskamers een hemeltje hebben. Dat staat toch ook wel echt op één voor Yuki’s nieuwe kamer. Deze kamer is van Stinajss sowieso een heel leuk kanaal om te volgen voor interieur inspiratie.
Dit plaatje staat met nog tientallen andere meisjes kamers ook op mijn Pinterestbord. Check ‘m hier.

15 x de mooiste meisjes kamers
Dit account is echt geweldig om weg te zwijmelen in niet normaal over the top coole kinderkamers. Helaas hebben wij de ruimte niet en denk ik ook niet het budget om zulke dingen uit te halen haha maar het is wel te gek. Check de website van Mooui hier.
Dit plaatje staat met nog tientallen andere meisjes kamers ook op mijn Pinterestbord. Check ‘m hier.

stoere meisjeskamers
Ik blij zo’n klimrek toch ook wel heel vet vinden. Aan de ene kant denk ik nee niet doen dit wordt continue naar de spoedeisende hulp, maar ik vind het heel cool staan en ze kunnen er ook meer mee dan alleen klimmen. Gebruiken als kledingrek, er een tent aan of mee maken. Etc. Dit plaatje vind ik een leuk voorbeeld van een stoere meisjeskamer zonder roze. Helaas gaat dat bij Yuki niet lukken haha.
Dit plaatje staat met nog tientallen andere meisjes kamers ook op mijn Pinterestbord. Check ‘m hier.

Ik heb ook een 15 x jongenskamer inspiratie artikel vol met coole plaatjes van gave kamers voor Ravi’s. En ook voor de speelhoek Pin en bewaar ik tientallen plaatjes. Check hier 15 x de gaafste speelkamers die ik bewaarde.