Superette

In Oost opende onlangs Roootin haar gloednieuwe deuren, Côte Wispe is sinds heel kort open, de opening van Het Ijscuypje laat niet lang meer op zich wachten en binnenkort opent er in Oost wéér iets nieuws. En dit keer niet ‘slechts een nieuwe horecazaak’, nee dit wordt weer iets heel nieuws en super vets. Superette wordt de nieuwste en zeker weten coolste aanwinst op het Javaplein.
Superette

Hip allday eetcafé met buurtsuper, dat wordt Superette

Waar nog niet heel lang geleden Winebar Thirty5ive haar deuren opende zijn deze helaas nu alweer gesloten. Zó snel zelfs dat ik hier nog niet eens een kijkje heb kunnen nemen. Maar ik treur niet lang want de heren achter Basquiat, Botanique en Bukowski (zomaar een aantal van mijn favoriete zaken in Oost) beginnen hier met mijn grote pizza en pasta vriend Arjen van Eddy Spaghetti het nieuwe Superette. Een toffe, kleurrijke zaak waar je de hele dag terecht kunt voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Een hip eetcafé waar iedereen welkom is én ze hebben een buurtsuper. Hoe cool en handig is dat? Heerlijk weer zo’n nieuwe zaak in de buurt waar je de hele dag terecht kunt met wie je ook wil afspreken.

Zodra we meer weten over deze nieuwe place to be zijn jullie te eerste die het horen, maar voor nu; like even de Facebookpagina van Superette hier en dan zit je informatie technisch altijd front row!