Restaurants in Antwerpen

To Eat
Mijn favoriet The Velvet Lounge is niet meer… een groot gemist. Maar wat hiervoor in de plaats is gekomen is even better.
Umami sushi cocktail hotspot Antwerpen

Umami
Heerlijk eten in een geweldige ambiance.  Sushi, Dimsum en Teppanjaki. Alles is super vers en de borden zijn mooi opgemaakt. Daarnaast is het ook gewoon een mega coole tent. Ideaal als je met een groep chicks een weekendje in Antwerpen bent. Klik hier om te reserveren.
Umami sushi cocktail hotspot Antwerpen

Little Buddha
Dit restaurant zit ook op de Luikstraat een paar deuren naast Umami. Eveneens een aanrader. Mooie tent met heerlijk Aziatisch eten, net een tikkeltje meer Thais.
Klik hier voor de site.

De echte sushi freak kan ook nog terecht bij Roji op de Oude Koornmarkt. Dit is een hip restaurant met waanzinnig lekkere sushi. Gezellig in het centrum en ideaal voor een romantic date.
Reserveren doe je hier!
IMG_4035
D
ivin By Sepi
Een prachtig restaurant in de hippe wijk ’t Zuid. Fantastisch lekker eten en een prachtig design. Ideaal als je met je lover romantisch wilt eten, maar ook leuk als je met een groep meiden bent en lekker wijn wilt proeven met allemaal kleine hapjes. Want de fingerfood gerechtjes hier zijn geweldig! Klik hier voor de volledige review.
IMG_4028
Andere leuke restaurantjes zijn:
IMG_3963
Brasserie Berlin
Fiskebar
image
Appelmans (alleen voor cocktails)
Sofie’s Place
IMG_4120
En met mooi weer moet je bij Bocadero zijn. Een geweldige hotspot aan het water waar ze heel goede feestjes geven en lekkere pizza’s serveren. Geen plek meer? Ga dan naar Il Cipriani.
IMG_4133

To Lunch
Antwerpen staat bol van de bourgondische restaurantjes en eettentjes. Maar als ik ga lunchen wil ik zuurdesembrood, yoghurt met fruit en granola en quiches. Voor die dingen moet je hier zijn:
22b_zoet zout enzo
Le Pain Quotidien
Lait Russe
ZUM
De broers van Julienne / Juliette
CafeMatic
IMG_3968
Meer hippe ontbijt & lunchtips? Klik hier voor de lekkerste hotspots in Antwerpen!

Ohja, wafels? Die eet je bij BELGAUFRA. Neem dit nou maar van mij aan, ik heb ze overal gegeten en er zijn geen betere dan deze. Handig want dit zaakje zit midden op de Meir dus je komt hier vanzelf een keer langs.

image

Updated: every year!