PITA 3.0

Vegans, vega’s en döner lovers opgelet! Midden op de Overtoom opent heel binnenkort Pita 3.0 Nederlands áller eerste vegan döner kebab zaak met 100% plantaardige en dus cruelty free döner.

Pita 3.0 is Nederlands eerste vegan döner kebab zaak

Waar je huisgemaakte pita’s kunt vullen met spiced smoked soya kebab, knapperige salade, gefrituurde uitjes, huisgemaakte humus, shiracha en knoflook saus. Denk daar een portie waffle fries bij en je dag is weer helemaal goed. Benieuwd naar dit gerecht? Check hier het aller eerste filmpje!
Pita 3.0

Pita 3.0 cruelty free genieten

De heren achter Pita 3.0 hebben een hart voor dieren en de natuur en het milieu maar eten ook graag lekker. Vanuit deze gedachte kwamen zij op de vegan döner en na maanden van experimenteren en het ‘tweeken’ van de recepten en combinaties hebben ze dan nu het perfecte eindproduct.

Pita 3.0 opent begin februari

De exacte locatie op de Overtoom blijft nog even een geheim maar ik kan je nu vast vertellen dat het een héle toffe spot is. Zodra ik het mag verklappen zijn jullie de eerste die het horen.
PITA 3.0

Meer info? Check hier de website van Pita3.0
Wil je meer vegan foodporn? Ga dan naar The Vegan Junk Food Bar (binnenkort ook in Oost op de Dappermarkt) of kijk hier naar de fijnste vegan hotspots van Amsterdam.