Pigs&Punch Amsterdam

Ooit heb ik een hele geslaagde datenight gehad bij Mystique, maar blijkbaar werd het tijd voor iets nieuws want Mystique wordt op dit moment omgetoverd tot Pigs&Punch Amsterdam.

Mystique wordt Pigs&Punch Amsterdam

Pigs&Punch Amsterdam is straks niet compleet onherkenbaar, want het heeft nog steeds wat weg van Mystique. Als je hun Facebookpagina checkt dan zie je dat de indeling hetzelfde gebleven is maar toch herken je het straks bijna niet meer terug.

Cocktails en underground punch

Goed nieuws, de underground cocktailbar blijft. Thank god. Want dat vond ik toch wel een van de coolste dingen van deze zaak. En met deze ‘hidden gem‘ kon je af en toe nog indruk maken op deze of gene. En met de hapjes trouwens ook. Wauw, wat een verrassing was dat.
Pigs&Punch Amsterdam

Pigs&Punch Amsterdam serveert meer van alleen pretty pig

De oude menukaart gaat geheel op de schop maar de spareribs gaan nergens heen. Hoe kan dit ook anders als je de zaak pigs&punch noemt. Dan kan je niet al het goddelijke van dit biggetje schrappen. Wat betreft de punch, dit klinkt heel lekker maar wat we ons hierbij moeten gaan voorstellen blijft nog even een verrassing… Ze openen eind september dus stay tuned

Photocredits; Pigs&Punch Facebook.
Klik hier voor meer restaurants met cocktailbars.